Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

Marcel Lubben

Goede intake, goede oplevering!

zie boven

Inge

Prima communicatie en snelle levering

Reageren snel

Fam. van der Wardt

Top van begin tot einde.

Alles perfect volgens geplande afspraken.
Zeer vriendelijke en kundige medewerkers.

A. van der Waal

Een goede en fijne ervaring.

Meedenken aan oplossingen, goede service

Geen verbeterpunten. Alles verliep goed en prettig

Rob

Uitstekend.

Er wordt snel gereageerd op vragen of problemen. Ook afspraken kunnen snel gemaakt worden.

De prijs/kwaliteit verhouding is goed, maar de prijzen liegen er niet om. Om due reden hebben we biet voor RVS trapleuningen gekozen.

W.F.Koot

Erg netjes gewerkt en zeer vriendelijke jongen.

Als de baas komt kijken of zijn kracht goed werk, dan is het wellicht ook netjes om aan de klant te vragen of alles naar wens verloopt en niet zomaar weg rijden.

Erwin Witte

Correct. Afspraken worden nagekomen.

Afspraken nakomen. En hoewel de winterkorting niet meer van toepassing was, gewoon gekregen. Stond nog op de website :).
De monteurs (trapleuning werd apart gebracht) stonden op tijd op de...
De monteurs (trapleuning werd apart gebracht) stonden op tijd op de stoep en hebben netjes gewerkt.

Offerte drie sterren, was helder. Maar Stairz is niet de goedkoopste aanbieder. Dus als je voor goedkoop gaat, is dit niet je keuze. Wij gingen voor kwaliteit. En die hebben we gekregen.

Kees van duijn

Helemaal top

Netjes gewerkt

Niet

Ricardo

Zeer positief. Zowel bij het voorgesprek als bij de montage

Geven goede informatie en reageren snel

E Mantje

Topbedrijf

Prima ontvangst in de showroom door een aardige verkoper die alle tijd nam om ons de mogelijkheden uit te leggen !! Afspraak gemaakt om alles in te meten en de prijs af te spreken !!! Open gesprek... Prima ontvangst in de showroom door een aardige verkoper die alle tijd nam om ons de mogelijkheden uit te leggen !! Afspraak gemaakt om alles in te meten en de prijs af te spreken !!! Open gesprek gehad met verkoper Jurgen , datum geprikt en prijs afgemaakt !! Vorige week woensdag zijn de trap en de leuning geplaatst !!! Prachtig eindresultaat waar we heel blij mee zijn !! Topbedrijf !!