Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

Rob Eger

Gisteren is onze trap opgeleverd na een renovatie. Monteur Emin is een heel aardige jongen die enorm hard werkt. In 2 dagen was hij eigenlijk klaar met de renovatie. Maar kleine afwerkingen en... Gisteren is onze trap opgeleverd na een renovatie. Monteur Emin is een heel aardige jongen die enorm hard werkt. In 2 dagen was hij eigenlijk klaar met de renovatie. Maar kleine afwerkingen en afkitten deed hij de 3e dag. Het resultaat is werkelijk prachtig.
Het bedrijf heeft een goede communicatie, een sympathieke verkoper ( Richard, die even op z'n vrije zaterdag voor de zekerheid checken of de trap goed schoon was ).
Hele aardige hard werkende monteur Emin die vakwerk heeft achtergelaten.
Kortom, Stairz is elke euro waard !!

Communicatie, vakwerk, goede monteur, goede prijs.

Fam. Nijenhuis

Top

Komen afspraken na

Laat van te voren weten wat de naam/namen zijn van de personen die komen, dat is altijd prettig

Beste Familie Nijenhuis,
Hartelijk dank voor de review
In onze mail van donderdag 2 juni met de details van de traprenovatie, staat de naam van de monteur vermeldt :)

De Hoogies

Wat een geweldig bedrijf. Vanaf het begin tot het eind. Goede voorlichting thuis en uitvoering helemaal top. Helemaal blij met onze traprenovatie!!

Goede duidelijke offerte, bereikbaarheid, vakmensen.

Ik kan niets bedenken

Reactie Stairz Traprenovatie:

dankjewel voor de mooie woorden, veel plezier met jullie traprenovatie !

Tamara Meskes

Uitstekende kwaliteit

Starten stipt op tijd. Houden je op de hoogte van voortgang. Bespreken gaandeweg de renovatie punten met je als klant.

Niets

Norbert ten Velden

We hadden een fijn informatief gesprek in de showroon en vonden precies wat we wilden, niet alleen een nieuwe trap maar ook een vloer van hetzelfde materiaal, decor en kleur.
een week later...
een week later werd alles keurig opgemeten en konden we met de kleurstalen alles nog eens goed beoordelen. Alles nogmaals goed doorgesproken. De offerte volgde en na wat aanpassingen hebben we besloten ons akkoord te geven.
De werkzaamheden in juni waren prima gepland.
2 dagen voor de traprenovatie, uitgevoerd door Max, een fantastische jonge vent, die uitstekend werk heeft verricht. we zij heel erg blij met de traprenovatie.
Dan 2 dagen voor de vloer van de hal, de werkkamer en onze slaapkamer. Marco en zijn collega hebben de werkzaamheden fantastisch uitgevoerd. Het ziet er allemaal prachtig uit.
Onze complimenten voor alle heren die deze klus hebben geklaard.
Dit alles maakt, dat wij zeer tevreden zijn over het bedrijf Stairz.

Prima informatie. Goede begeleiding. Fantastische uitvoering.

Reactie Stairz Traprenovatie:

Dankjewel voor de mooie woorden, wij hebben de complimenten doorgegeven aan Max.
Veel plezier met de traprenovatie

Louk Reijgersberg

Uitstekend vakwerk

In zijn totaliteit helemaal goed

Michel Van Teijlingen

Erg goed!

Kwaliteit

Nvt

Albers

Traprenovatie

Uitvoering werkzaamheden ging snel en zonderveel rommel; resultaat is super

P. van Heerden

Afspraken volledig nagekomen

Zie hierboven

R.Datema

Een duidelijke uitleg van wat er gaat komen,veel soorten van treden.Deze worden je getoond.

duidelijke uitleg van wat je moet doen en een aantal dagen vooraf vragen of alles is gelukt.

zou het niet weten