Kan niet beter
Mee denken op de dag van de afspraak waar wij volkomen onverwacht door een ongeluk naar het ziekenhuis moesten.
Komen afspraken na, vakkundig
Goede planning. Trap precies binnen de gestelde periode klaar. Mooi resultaat.
Hebben zelf moeten navragen hoe laat de monteur zou starten. Kregen hier geen bericht over. Verkoper meldde ons dat de trap kraakvrij zou worden. Helaas kraken sommige traptreden nog steeds.
Beste familie Vegt,
Hartelijk dank voor uw review. Het is onze handelswijze om onze klanten altijd de week voor de renovatie te bellen en een aantal punten door te spreken, vervelend dat dit bij...
Goede informatie, persoonlijk contact, perfecte afwerking
Een afdekmat meenemen om over de mat te leggen bij modderige toegang van de woning😉
Beste Dorien,
Hartelijk dank voor het invullen van de review.
Ik zal het doorgeven aan de collega's.
Goede service
Komen gewoon al hun afspraken na
Er is goed en netjes gewerkt door de monteurs
Laat de medewerker die komt meten ook voor een 2e keer langs komen als de vloerbedekking van de trap af is want dan ziet het er anders uit en kan dan ook beoordelen of er nog bijzonderheden zijn.
Vriendelijke medewerkers, goede communicatie, netjes afgewerkt
Iets preciezer stofzuigen nadat de trap klaar is.
Hartelijk dank voor uw feedback, goed dat u het aangeeft. Wij streven ernaar dat de renovatie altijd naar wens plaatsvindt en dat de trap zo keurig mogelijk wordt opgeleverd. Wij zullen dit meenemen.
Duidelijke informatie, goede afspraken welke allemaal worden nagekomen. Graag een 10 voor Marco, een echte vakman!!
Ik zou zo direct geen verbeterpunten kunnen noemen.
Kundigheid
Standaard kleur en materiaal checken voor de start van de klus