Deskundigheid
Medewerkers
Communicatie

Kaim

Zeer goed.

We vonden het personeel heel plezierig.

De rekeningen kwamen in mijn Spam Box?

de Jong Y.F.

Wij hebben jaren geleden onze trap laten renoveren, dit was een nieuw fenomeen en werd dan ook met veel zorg uitgevoerd om klanten te genereren.

Dus in onze nieuwe woning vonden wij het...

Dus in onze nieuwe woning vonden wij het heel spannend om dit opnieuw door Stairz te laten doen daar het bedrijf dat het destijds heeft gerealiseerd niet meer bestond.

Tim is de monteur die bij ons was ingedeeld om de klus te klaren een bijzonder vriendelijke en beleefde jongen maar zou hij ook genoeg ervaring hebben en netjes werken?

Wel dat kon hij, heel netjes en gestroomlijnd heeft hij de klus geklaard! Wij zijn meer dan tevreden en kunnen Tim van harte aanbevelen als persoon en tevens zijn vakbekwaamheid.

Fam. de Jong
Emmeloord

Heldere en duidelijke communicatie, vriendelijk en servicegerichte medewerkers.

Geen volkomen tevreden

Richard

Prima communicatie in de voorbereidingen, een professionele afhandeling en zeer vakkundige afwerking.
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

De monteur was erg flexibel in het vinden van oplossingen voor last-minute 'uitdagingen', en heeft ervoor gezorgd dat alles toch netjes binnen een dag klaar was; zoals afgesproken.

Er waren wat kleine puntjes die tussen het eerste bezoek en de uiteindelijke renovatie niet helemaal goed in de planning waren meegenomen. Maar dit is allemaal keurig opgelost en alles was op tijd... Er waren wat kleine puntjes die tussen het eerste bezoek en de uiteindelijke renovatie niet helemaal goed in de planning waren meegenomen. Maar dit is allemaal keurig opgelost en alles was op tijd en volledig naar wens klaar.

Hank Ria

Trap is weer helemaal tip top

Menno dacht mee en kwam tot een betere uitvoering dan de ons geplande

Nvt

Goed advies en zeer kundige uitvoering. Super nette en strakke afwerking.

Kwaliteit

Van te voren laten weten dat er nogal wat herrie is bij het afzagen treden. Gelukkig was dit maar gedurende 2 uurtjes.

Kandelaar

Prima . Afspraken worden nageleefd. Werk opgeleverd zoals je verwacht van een goed bedrijf

Helder en duidelijk in informatie verstrekking, afspraken nageleefd resultaat werkzaamheden goed

Geen punten te benoemen

Goede service

Goede service

Nvt

Rik Krol

Op het allerlaatste moment afgezegd omdat een monteur ziek was, was wel een domper. Maar ze konden de week er op wel.

Kwaliteit monteurs en trap

Als er iemand ziek is niet op de dag zelf afzeggen en andere monteur sturen.

Bart en Paulien Sandkuijl/Bindels

Vriendelijk, meedenkend, komen afspraken na.

Staan open voor de klant. Leven mee in hun situatie. Ik was net aan mijn rug geopereerd en ik werd geholpen om voorzichtig naar beneden te komen!

Ga zo door!

Frans Kortekaas