Deskundigheid
Resultaat
Advies
Medewerkers
Communicatie

Zeer netjes gewerkt. Super mooie nieuwe trap gekregen door Stairz.

Dirk van Teijlingen

Gewoonweg SUPER!Voorlichting aan huis heel helder en duidelijk. Gelijk afspraak over een prima prijs. En uiteindelijk een monteur van wereldklasse! De man is een Pietje Precies en levert echt... Gewoonweg SUPER!Voorlichting aan huis heel helder en duidelijk. Gelijk afspraak over een prima prijs. En uiteindelijk een monteur van wereldklasse! De man is een Pietje Precies en levert echt vakwerk af! Tot in de puntjes verzorgd!

Jazeker. De kwaliteit van het geleverde werk en dus ook de afwerking!

Echt niet! Dit bedrijf weet hoe het moet en behoeft geen verbetering!

Bedrijf is professioneel, goed en mooi produkt

Klaas martinus Schipper

Een super Bedrijf vriendelijk behulpzaam een dikke 10 van mij

Klantvriendelijk

Niet nodig

Ronald Uljee

eerst in de winkel geweest prettig gesprek gehad met Michel afspraak gemaakte en een duidelijke offerte gehad.
en 1 week voor dat ze de trap kwamen renoveren krijg ik een telefoontje met hoe en wat ze gaan doen gewoon top!!

Zeer Vriendelijk prima uitleg duidelijke offerte,en super goed uitgevoerd bedankt David...

Nee geen tips

Chantal

Goede eerste indruk, gesprek met adviseur thuis verliep goed zonder druk.

Geen druk zetten op de verkoop en goed luisteren naar wensen klant.

Beter aangeven dat het verstandig is om de hal leeg te halen, het zagen geeft toch wel de nodige stof in huis.

Steenvoorden

Net bedrijf met vast personeel

keurige uitvoering

Marijnen

Wij waren heel tevreden.
Goed advies al bij het eerste gesprek.
En de meneer die het heeft gelegen was zo snel .
Het was zo gebeurd zonder weinig rommel super.

De vriendelijke medewerkers

Fam. Marsman

Via Google dit bedrijf gevonden en omdat dit bedrijf dichtbij was er naar toe gegaan. We werden ontvangen door een dame die ons alles helder heeft uitgelegd. Voordeel was dat hier ook een showroom... Via Google dit bedrijf gevonden en omdat dit bedrijf dichtbij was er naar toe gegaan. We werden ontvangen door een dame die ons alles helder heeft uitgelegd. Voordeel was dat hier ook een showroom was met diverse voorbeelden. Er werd een vrijblijvende afspraak gemaakt voor iemand van het bedrijf die de situatie kwam bekijken, diverse stalen bij zich had en direct een offerte kon maken. Na dit bezoek ingegaan op het bod voor de renovatie.

Duidelijke uitleg. Komen afspraken na. Hebben prima werk geleverd.

Fam. Martin-ten Hoeve

Goede uitleg en uitstekende service

Het werk wordt netjes geleverd en ook opgeruimt na renovatie