Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

L.A.J. Eradus

Zo'n 4 jaar geleden o.a. een traprenovatie laten doen met mooie led verlichting in de treden.
Vorige week ging de led verlichting niet meer aan, de trafo was stuk.
Contact opgenomen met...
Vorige week ging de led verlichting niet meer aan, de trafo was stuk.
Contact opgenomen met Stairz en het probleem voorgelegd, wat denk je, men stelde voor om een
nieuwe trafo kosteloos toe te sturen. Na 2 dagen binnen en de verlichting doet het weer prima!
Zelfs werd er nog even nagebeld of de trafo goed was aangekomen.
Wat een prima service, enorm bedankt!! Ik beveel dit bedrijf zeker aan, een traprenovatie laten doen, vakwerk bij
Stairz.
Bert en Elly Eradus, Den Hoorn zh.

Van offerte tot de uiteindelijke uitvoering enorm goed voorgelicht en duidelijk gecommuniceerd!

Geen.

Fred

Van begin tot het eind een fijne ervaring en een prachtige trap.

Goede voorlichting: duidelijk, eerlijk en met een persoonlijke touch.

Zelf een dekzijltje meenemen ivm zagen van de trap.

Gonnie

Twee jaar geleden een trap laten renoveren en een vloer laten leggen. Waren wij zeer tevreden over. Nu een adapter laten vallen op de vloer. Zat een flinke put in. Op donderdag langs geweest op... Twee jaar geleden een trap laten renoveren en een vloer laten leggen. Waren wij zeer tevreden over. Nu een adapter laten vallen op de vloer. Zat een flinke put in. Op donderdag langs geweest op maandag naar alle tevredenheid gemaakt.
Ziet er weer prachtig uit. Fantastische service en geheel gratis. Wat ons betreft een heel betrouwbaar, vriendelijk en kwalitatief goed bedrijf. Wij bevelen dit iedereen aan.

Communicatie en kwaliteit, vriendelijkheid

Zaandijk

Het bedrijf Stairz kwam bij ons goed over.

bekwaamd personeel. luister ook goed naar de klant. nette afwerking van de trap met een mooie resultaat.

Jeffrey de la rie

Ik heb goede ervaringen met stairz alles is ons goed uitgelegd

Eindresultaat is echt prachtig

Diana Luyten

Vtiendelijk, Kundig, snel en komen afspraken na.

Aangenaam informeel, komen allemaal professioneel over, van showroom, opmeten tot neerleggen.

Uitstekend

Vooral uw vertegenwoordiger Kevin heeft zich in de situatie waarin wij ons tijdens het eerste gesprek bevonden zeer begripvol getoond.

Nee.

K. Jongeneel

Mijn ervaring met Stairz is zeer positief. Ik werd vriendelijk ontvangen in de winkel en kreeg informatie over hoe de renovatie in zijn werk zou gaan. De adviseur kwam thuis langs met een hele... Mijn ervaring met Stairz is zeer positief. Ik werd vriendelijk ontvangen in de winkel en kreeg informatie over hoe de renovatie in zijn werk zou gaan. De adviseur kwam thuis langs met een hele koffer vol stalen en meer. Hij nam de tijd om alles op te meten, mij te informeren over de prijs van de renovatie en dit alles was vrijblijvend. Hij kwam niet dwingend over. Telefonisch werd ik goed op de hoogte gehouden. Op de dag zelf kwamen de monteurs om 08:30 uur en gingen pas om 18:15 weg. Ze namen echt de tijd om alles netjes af te ronden. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Communicatie, vriendelijk personeel, deskundigheid, netheid en afwerking van de trap

Ik heb geen verbeterpunten.

Traprenovatie uitgevoerd door Stairz (gekalkt eiken en witte stootborden). Prettige communicatie, zeer tevreden over afgeleverde werkzaamheden.

Prettige communicatie met zowel telefoniste, verkoper als de vaklui! Vaklui waren leuke jongens, snel en vakkundig. Hebben gewoon mooi, net werk afgeleverd en ook goed uitgelegd hoe te onderhouden.... Prettige communicatie met zowel telefoniste, verkoper als de vaklui! Vaklui waren leuke jongens, snel en vakkundig. Hebben gewoon mooi, net werk afgeleverd en ook goed uitgelegd hoe te onderhouden. Super tevreden over de trap en het geld zeker waard. De garantie van 20 jaar is ook een sterk punt.

Meer transparantie op de website over de prijzen, hier al een prijsrange aangeven. Prijscalculator o.i.d. op basis van aantal voorwaarden (aantal treden, materiaal, kromme/rechte trap, verwijderen... Meer transparantie op de website over de prijzen, hier al een prijsrange aangeven. Prijscalculator o.i.d. op basis van aantal voorwaarden (aantal treden, materiaal, kromme/rechte trap, verwijderen oude trapbekleding, verlichting etc)? Dit doet (voor zover ik weet) geen enkel traprenovatiebedrijf, maar dat zou wellicht het consumentenvertrouwen meer doen toenemen waardoor de keuze sneller op Stairz zou vallen.
Er werd wel direct helderheid gegeven over de prijsrange over de telefoon, dat was prettig!

F Arnoldus

In een woord geweldig!

Goede communicatie. Vakkundig geplaatst.