Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

Marcel

Zeer tevreden. Goed advies, eerlijke open communicatie. Goed werk!

Communicatie en vakmanschap.

Nee sorry...

Goed werk geleverd

Netjes gewerkt

G. Lemmers

Onze eerste ervaring met de vertegenwoordiger dhr Wilfred, was goed, zeer nette uitleg met veel voorbeelden. hele plezierige sfeer.
Het contact met het kantoor voor diverse vragen en...
Het contact met het kantoor voor diverse vragen en opmerkingen werden netjes gereageerd, we hebben netjes een telefoontjes gehad wegens verschuiving planning. En telefoontje week van te voren met de informatie hoelaat de monteur aanwezig is, top!
De monteur aardig persoon legt alles netjes uit wat hij precies gaat doen, alles wordt netjes opgeruimd dus geen rommel meer voor ons.

Grotere kleur stalen van het product( vooral van de gecombineerde kleuren is dat zeer aangenaam)

Geachte Fam. Lemmers,
we zullen de verbeterpunten die u in de review heeft aangegeven zeker meenemen! Hartelijk dank hiervoor.

Ab Bakker

Gekozen voor het bedrijf omdat we graag in een showroom wilden zien wat resultaten kunnen zijn.
Vriendelijke ontvangst en uitgebreide informatieverstrekking.
Administratief in orde met...
Vriendelijke ontvangst en uitgebreide informatieverstrekking.
Administratief in orde met keurige begeleiding bij opdracht...paar dagen voor uitvoering nog even belletje.

Uitvoering prima gedaan, afwerking uit de kunst

Communicatie op prima niveau. Uitstraling van weten waar je het over hebt

Getoonde staal van onze keuze bleek als grote plank een iets ander beeld te geven.....soort grote betonvlekken die op staal niet zo ervaren waren.
Bleek na montage in tredeformaat niet meer...
Bleek na montage in tredeformaat niet meer zo nadrukkelijk aanwezig....gelukkig
Voor dergelijke decors rekening houden met keuze staalgrootte of deel dat getoond wordt.

Geachte heer Bakker,
Fijn om te lezen dat na de montage de grote betonvlekken niet meer zo nadrukkelijk aanwezig waren. Wij gaan u verbeterpunt/tip zeker meenemen, hartelijk dank hiervoor!

Usher

Prima en zeer vriendelijk geholpen met goed advies tijdens de renovatie.

Leo duinkerken

Top bedrijf van Verkooper tot de monteur 100%

Afspraak is afspraak

Vanaf het moment in de showroom tot het eind resultaat, helemaal TOP! De medewerkers zijn zeer vriendelijk :)

van der Meiden

Stairz was vanaf het begin snel in de communicatie, maar niet opdringerig. Stairz heeft voldoende alternatieven en voor een ieder wat wils. Kwaliteit en look van de trap is uitstekend, het maakt het... Stairz was vanaf het begin snel in de communicatie, maar niet opdringerig. Stairz heeft voldoende alternatieven en voor een ieder wat wils. Kwaliteit en look van de trap is uitstekend, het maakt het huis helemaal af.

Communicatie, opvolging en kwaliteit. Ook de nazorg was prima. Wij hebben na 1 dag helaas schade gemaakt aan de trap, maar Stairz komt dit binnen een week opknappen.

Stairz zaagt de treden buiten, dat is prima, maar als verbeterpunt zouden wij mee willen geven de voordeur dan wat dichter te doen. Onze gang en schoenen zaten volledig onder het zaagsel.

Geachte Fam. van der Meiden,
dank voor tip, we zullen dit zeker meenemen.

Henk

Afgelopen week zijn de mensen van Stairz vier dagen bij ons bezig geweest. Twee trappen en tweemaal een overloop. Fantastisch mooi resultaat! Aan de trapleuningen van de zoldertrap moet nog iets... Afgelopen week zijn de mensen van Stairz vier dagen bij ons bezig geweest. Twee trappen en tweemaal een overloop. Fantastisch mooi resultaat! Aan de trapleuningen van de zoldertrap moet nog iets gebeuren maar ons is verzekerd dat dit snel in orde gemaakt wordt.

Vakmensen die heel mooi werk afleveren. Prachtig allemaal