Deskundigheid
Resultaat
Advies
Medewerkers
Communicatie

Prima ervaring, netjes gewerkt, mooi resultaat.

n.v.t.

n.v.t.

(Bewerkt)

De communicatie ging wat moeizaam. Er waren wat puntjes wat betreft de trap. Deze zijn hersteld. Het afkitten blijft een puntje van kritiek.
Ook zijn er beschadigingen in het houtwerk die niet...
Ook zijn er beschadigingen in het houtwerk die niet nodig zijn. Rondom de treden kan natuurlijk gebeuren en zal niet te vermijden zijn. Maar ook op andere plaatsen zitten er beschadigingen en dat is jammer.

Vriendelijk

Juist met goed kitten kunnen onvolkomenheden worden weggewerkt. Nu bij aantal stootbord kiertjes omdat kit erop wordt gespoten en bijna geheel weg wordt gehaald. Na opmerking hierover wordt gezegd... Juist met goed kitten kunnen onvolkomenheden worden weggewerkt. Nu bij aantal stootbord kiertjes omdat kit erop wordt gespoten en bijna geheel weg wordt gehaald. Na opmerking hierover wordt gezegd dat dit na aantal mnd toch zou ontstaan.

John Linneman

Bij het eerste gesprek niet te opdringerig en zeer goed advies gekregen bij de montage van Ad

Ik zie ze niet

Sylvia Roos

Wij zullen het bedrijf aanbevelen aan bekende

Robin en Dorien Huber

Van orienterend gesprek tot instalatie...geweldig!

Geen!

Corine

Prettige samenwerking en super resultaat

Erwin van Beem

Prima.

Afkitten met overschilderbare acrilaatkit, ipv huidige silicone kit. De nu gebruikte kit is niet overschilderbaar en dat betekent meer werk.

G. strotbaum

Zie sterke punten.

De offerte specificeren is voor de klant overzichtelijker.

Anke verhagen

Jammer dat ik ondanks dat de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd na wat strubbelingen, niet zo positief kan zijn over het bedrijf. Ik hoop dat de feedback meegenomen wordt naar de volgende klanten.

Communicatie is slecht, eerste afspraak waren ze vergeten en werd uitgesteld naar later tijdstip. Afspraken die gemaakt werden bij offerte waren niet vermeld aan medewerker die de trap kwam... Communicatie is slecht, eerste afspraak waren ze vergeten en werd uitgesteld naar later tijdstip. Afspraken die gemaakt werden bij offerte waren niet vermeld aan medewerker die de trap kwam bekleden, waardoor deel van de vloer opnieuw gelegd moest worden. Ik werd gebeld door Kevin, hij zou contact opnemen met mijn partner om de zaken door te spreken omtrent plinten, mijn partner is niet meer benaderd. Er werd na afloop gemeld dat we zelf nog contact op konden nemen als de plinten alsnog geleverd moesten worden, uiteindelijk hebben we deze zelf maar aangeschaft. Tijdens het eerste gesprek waarbij de offerte gemaakt werd was mijn moeder en partner aanwezig, zij hadden ook interesse om een vloer te plaatsen. Kevin zou hun hiervoor telefonisch benaderen, dit is nooit meer gebeurd. Tip: beter communiceren en zaken vastleggen.

Reactie Stairz Traprenovatie:

Beste mevrouw Verhagen,
Hartelijk dank voor de kritiek waarmee we zeker in de toekomst ons voordeel zullen doen.
Toch ben ik blij dat U zeer tevreden bent met het eind resultaat bent. We...
Beste mevrouw Verhagen,
Toch ben ik blij dat U zeer tevreden bent met het eind resultaat bent. We wensen U veel plezier van de nieuwe trappen.