Deskundigheid
Advies
Medewerkers
Communicatie

Wil van der Putten

Heel prettig. Goede uitleg en fijn personeel.

Nee heb ik niet.

M.Meinen

Communicatie kan beter, als klant een 06 nummer doorgeeft omdat ze op de vaste lijn niet altijd te bereiken zijn is het handig als je die dan ook noteert.

Nancy van Gelderen

100% tevreden. Superbedrijf!

Prettig en constructief onderhoud met verkoper aan huis.

Bij montage bleek dat afwerking (fresen) bovenste trede toch niet mogelijk was, terwijl verkoper dat had toegezegd. Betere afstemming is wenselijk.

M.Lopulisa

Ondanks de lange wachtperiode tussen offerte en uitvoering is het werk zonder problemen perfect gedaan.

In ons geval zijn er geen verbeterpunten te noemen op het technische gebied.
In ons geval zijn er geen verbeterpunten te noemen op het technische gebied.
Kleine opmerking desondanks; Bij het vastleggen van de uitvoeringsdatum is er een naam genoemd van de monteur, maar degene die het werk uitvoerde was een ander persoon. Dus de ochtendbegroeting verliep daardoor chaotisch.

Het was voor de eerste keer dat wij met dit bedrijf hebben gewerkt en dat is ons zeer goed bevallen

G.T.M. van der Poll

Zeer goed

Voor ons geen

Hebben de trap en twee vloeren laten doen. Ziet er goed uit. Blijven wel wat afwerkvlekken zichtbaar

Even een "uitgebreid "controle rondje na plaatsen

Alles als zeer goed ervaren.

Na afloop nog telefonisch contact opnemen door Robert.

Gert van Dompseler

We hebben een zeer mooie trap gekregen, erg mooi afgewerkt. We zijn er erg blij mee!