Suzanne

Heel tevreden; alles duidelijk en perfecte levering

Angelique

Breed assortiment voor therapeuten die in hun praktijk gebruik maken van bloesems. De flesjes met bijbehorende pipetjes zijn van goede kwaliteit en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle... Breed assortiment voor therapeuten die in hun praktijk gebruik maken van bloesems. De flesjes met bijbehorende pipetjes zijn van goede kwaliteit en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.

Deepa

Ik heb drie Australian Bush flower remedies besteld. Ze zijn de volgende dag bezorgd.

Cok

Door een kennis van mij hier op geattendeerd. Van haar een flesje gekregen, om het te proberen. Geen spijt van gehad. Het is heerlijk voor mij. Niet zoveel stress,en gewoon rustiger geworden, ook... Door een kennis van mij hier op geattendeerd. Van haar een flesje gekregen, om het te proberen. Geen spijt van gehad. Het is heerlijk voor mij. Niet zoveel stress,en gewoon rustiger geworden, ook niet meer zo opvliegend.

Gaia-abc

Prima levering, lekker snel en goed verpakt - beetje veel frummels maar dat geeft wel veiligheid voor het glaswerk.

Appu

Het is mijn eerste keer dat ik hier heb besteld. Het was allemaal erg duidelijk en toen ik vragen had werd ik ook goed geholpen. Helemaal top!

Aline

Ik heb een startset bachbloesems besteld en pipetflesjes, zodat ik er mee aan de slag kan gaan. De producten zijn goed verpakt en de remedies zijn nog 5 jaar houdbaar. De levering was ook erg snel.... Ik heb een startset bachbloesems besteld en pipetflesjes, zodat ik er mee aan de slag kan gaan. De producten zijn goed verpakt en de remedies zijn nog 5 jaar houdbaar. De levering was ook erg snel. Ben heel tevreden, zat ook nog een leuk cadeautje bij, ik bestel zeker weer hier!

Arrianne

Jammer dat ik niet de originele Bachbloesem remedies kon vinden op de site .