Vrijdag Bach Bloesems besteld. Net als ik op verzenden heb geklikt, realiseer ik mij dat ik er één vergeten ben. Mailtje gestuurd of het nog bij de bestelling kon. Maandag bericht gekregen, dinsdag...Vrijdag Bach Bloesems besteld. Net als ik op verzenden heb geklikt, realiseer ik mij dat ik er één vergeten ben. Mailtje gestuurd of het nog bij de bestelling kon. Maandag bericht gekregen, dinsdag zat het erbij. Losse factuur. Breukvrij verpakt. Nette prijs. Goede volledige en duidelijke informatie bij de remedies. Top!
Sylvia
Ik heb een nieuwe Bach set gekocht, de communicatie hierover was heel prettig.
Sofie
Ik was op zoek naar yarrow van fes flower essences. Die is in Nederland moeilijk verkrijgbaar maar bij Star Remedies heb ik hem gevonden dus daar ben ik heel tevreden over. Verzending duurde 2...Ik was op zoek naar yarrow van fes flower essences. Die is in Nederland moeilijk verkrijgbaar maar bij Star Remedies heb ik hem gevonden dus daar ben ik heel tevreden over. Verzending duurde 2 dagen. Hoop alleen op lagere verzendkosten in de toekomst , dat maakt bestellen wat laagdrempeliger.
Antoinette
Voor een specifieke essence kom ik bij Star Remedie terecht. Californische Pink yarrow is de meest pure vorm. Ik ben heel blij dat ik dat in Nederland bij u kan kopen!
Marg
Zie boven
Stella
Ik gebruik nu op advies van Madeleine een remedie en na 3 dagen voel ik al een klein verschil.
Christina
Het was heel goed verpakt, snelle verzending en precies als omschreven. Ik ben er erg blij mee. Als ik weer moet bestel ik bij jullie.
F.
Alles liep gesmeerd en ben helemaal tevreden. Mijn bestelling was perfect verpakt en er was nog een kaart in de doos toegevoegd met alle nodige informatie. Eén puntje van kritiek, in mijn geval, is...Alles liep gesmeerd en ben helemaal tevreden. Mijn bestelling was perfect verpakt en er was nog een kaart in de doos toegevoegd met alle nodige informatie. Eén puntje van kritiek, in mijn geval, is het verpakkingsmateriaal zelf. Ik moet, om het verpakkingsmateriaal weg te gooien, naar de milieustraat en dat is toch wel een aardig stukje fietsen voor mij. Voor de meesten zal dit vast geen probleem zijn.
Astrid
Sinds 2006 werk ik al met deze remedies en ben dik tevreden met de remedies en de service van Star Remedies. Ik maak samenstellingen voor mensen en dieren, voornamelijk voor honden. Een goede...Sinds 2006 werk ik al met deze remedies en ben dik tevreden met de remedies en de service van Star Remedies. Ik maak samenstellingen voor mensen en dieren, voornamelijk voor honden. Een goede ondersteuning bij gedragstherapie en vuurwerkangst, ik heb het heel vaak ingezet tijdens de periode dat ik mijn hondenschool Astrid's Puppyclass had. Sinds ik met pensioen ben bestel ik niet zoveel meer, nu alleen onder mijn eigen naam voor mezelf en/of voor mijn dieren als het nodig is. Of in familie- of vriendenkring. Onlangs weer wat flesjes aangevuld.
Frederique
Goede en duidelijke verwerking van mijn bestelling, met track and trace. Mijn bestelling was keurig verpakt en er zaten nog 2 cadeautjes bij ook. Ik had een product in de aanbieding en was daardoor...Goede en duidelijke verwerking van mijn bestelling, met track and trace. Mijn bestelling was keurig verpakt en er zaten nog 2 cadeautjes bij ook. Ik had een product in de aanbieding en was daardoor ook erg tevreden met de prijs