Bestelling was er de volgende dag. De middelen doen hun subtiele werk.
J
Correcte afhandeling van bestelling.
Techniek
Alles verloopt snel en correct. Zeer tevreden.
Marion
Snelle levering, mooi uitgebreid assortiment.
Rob
Maandagavond bestelling gedaan van een aantal Star Remedie producten. Emails ontvangen over de status van de bestelling en het tijdstip van leveren. Woensdag, de bestelde producten aan huis...Maandagavond bestelling gedaan van een aantal Star Remedie producten. Emails ontvangen over de status van de bestelling en het tijdstip van leveren. Woensdag, de bestelde producten aan huis ontvangen, netjes en zorgvuldig verpakt! Meer kun je toch niet wensen als consument! Uitstekende service! Dank jullie wel!
Marlie
Wat een leuke verassing dat ik er een boekje heb bijgekregen. Zeker een “WOW!” ervaring! Dank je wel Groetjes, Marlie Estejé
Karin
Prima materiaal en prima levering!
M
Een ding, de verpakking had ik graag gezien dat de pipet en fles los van elkaar verpakt zijn en niet dat de zak met pipetten in de zak van de flesjes wordt gestopt ivm schaden.
Ilonka
Elektro Essence druppels besteld voor mijzelf en 2 vriendinnen. Snelle levering en de druppels doen wat we ervan hadden verwacht.