Het is niet mijn eerste bestelling geweest. Ik ken de produkten ook. Nihmg steeds goede ervaring
Zahava
Alles is netjes gearriveerd, maar voor de honderden stukjes mousse (die bij de restafval moesten??) heb ik 2 grote vuilniszakken moeten gebruiken. Dat was heel onhandig. Stukjes karton zou beter...Alles is netjes gearriveerd, maar voor de honderden stukjes mousse (die bij de restafval moesten??) heb ik 2 grote vuilniszakken moeten gebruiken. Dat was heel onhandig. Stukjes karton zou beter geweest zijn, alsook een kleinere doos.
Gerrit
Jammer maar zending 139924 heb ik nooit ontvangen. Wat moet er gebeuren opdat ik het pakket toch zou ontvangen. Hartelijk dank.
Marlies
Op tijd geleverd, prima verpakt
Karen
Goed product. Werkt echt meteen
Suzy
Website is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk om alles te vinden. redelijk vlugge levering
Maitri
Machteld
Bestellen was gemakkelijk, levering super snel.
Greet
Op zich zeer tevreden over prijs en levering. Tijdens bestelling kon ik in principe kunnen kiezen tussen 'insured' en 'not insured' verzenden, waarin een klein prijsverschil zat. Alleen: not insured...Op zich zeer tevreden over prijs en levering. Tijdens bestelling kon ik in principe kunnen kiezen tussen 'insured' en 'not insured' verzenden, waarin een klein prijsverschil zat. Alleen: not insured kon ik niet aanduiden. Insured wil zeggen dat je moet aftekenen voor ontvangst, maar bij de levering waren we niet thuis en stond het gewoon aan de achterdeur. Op zich is alles goed aangekomen, maar dat is niet hoe het op de site staat en waar je voor bijbetaald. (wellicht eerder 'fout' van postnl dan van StarRemedies)