Anneke

Heel tevreden, verbaasd dat alles zo snel ging. Op de hoogte gehouden door e-mails. Perfect.

Jan

Lang op zoek geweest naar een bepaald product. Hier heb ik het gevonden. Levering ging heel snel en ook toen ik nog een vraag had werd deze snel en vlot via de mail beantwoord. Kortom, heel tevreden.

Marjolein

22 dec een tamelijke grote bestelling gedaan, werd 24 dec geleverd, wat ik niet verwacht had vanwege de grote kerstdrukte, top!

Jennifer

Ik ben heel blij met de geleverde service en de fijne producten. De verzending was goed geregeld en snel.

M.J.

Na contact met een medewerker van Star Remedies heb ik toch gekozen voor verzending via Post.NL en niet voor het alternatief UPS. Ik koop, vanwege mijn gezondheid, alles via internet en heb tot nu... Na contact met een medewerker van Star Remedies heb ik toch gekozen voor verzending via Post.NL en niet voor het alternatief UPS. Ik koop, vanwege mijn gezondheid, alles via internet en heb tot nu toe nooit problemen met aanlevering van aankopen via Post.NL. Zelfs niet tijdens de drukke periodes. Daarbij zijn de berekende verzendkosten zowel voor Post.NL en UPS erg hoog. Ook wordt er geen brievebuspakket verzonden, voor een paar kleine flesjes. Mijn verbazing is groot: na de aankoop kreeg ik direct een melding van het aanleveren van mijn producten aan Post.NL. Nu drie dagen later zie ik op de Track en Trace dat de levering niet ontvangen is door Post.NL. Dus bij wie ligt het probleem?

Pierre

Mooie producten goede service.

arnold

Bestel hier al jaren dus is gewoon goed.

kim

Fijne mensen, goede service en goede dienstverlening. zending naar noorwegen verliep goed. blij met de produkten

Joke

Ik belde voor advies en werd keurig te woord gestaan. medewerker vertelde dat postnl langer onder weg zou zijn naar duitsland dan ups. heb gekozen voor ups en de zending was top ingepakt. veel... Ik belde voor advies en werd keurig te woord gestaan. medewerker vertelde dat postnl langer onder weg zou zijn naar duitsland dan ups. heb gekozen voor ups en de zending was top ingepakt. veel aandacht! ga zo door. fijn om te zien dat er nog zulke bedrijven bestaan. leuke bedankt kaart zat ik mijn bestelling

Pieter

Keurig verpakt. Snel geleverd met UPS. vriendelijke medewerkers.