Heerlijk om zo een bestelling te doen, het wordt keurig verwerkt, efficient verpakt en snel bezorgd. Klasse - met dank dus
Mariëtte
Snelle levering en met zorg ingepakt
Jeannet
Snelle levering. Prima verpakt voor verzending. 1 Klein minpuntje: het doosje van de Essentials had iets hoger mogen zijn, nu steken de flesjes er iets boven uit waardoor de deksel niet helemaal...Snelle levering. Prima verpakt voor verzending. 1 Klein minpuntje: het doosje van de Essentials had iets hoger mogen zijn, nu steken de flesjes er iets boven uit waardoor de deksel niet helemaal goed aansluit.
H
Goederen worden snel geleverd. Tijdens transport was 1 item kapot gegaan. Er werd weer een nieuw geleverd. Top.
Jolanda
Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden wat er met mijn bestelling stond te gebeuren. Zo ook de nalevering omdat er een artikel niet direct meegeleverd kon worden. Dat geeft een...Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden wat er met mijn bestelling stond te gebeuren. Zo ook de nalevering omdat er een artikel niet direct meegeleverd kon worden. Dat geeft een prettig gevoel.
Sarolta
Prima producten, ik heb ook ooit een workshop bachremedie gevolgd bij Star Remedies via mijn beroepsvereniging en dat was ook heel interessant. Het enige wat duidelijker mag, is de website. Ik vind...Prima producten, ik heb ook ooit een workshop bachremedie gevolgd bij Star Remedies via mijn beroepsvereniging en dat was ook heel interessant. Het enige wat duidelijker mag, is de website. Ik vind het elke keer weer last8g om mijn product te vinden. Hartelijke groet Sarolta Ettema-de Boer Shiatsu4balance
Marjan
Prima!
Neeltje
Altijd goed!
Mo
Weet ik nog niet, is pas net bezorgd en ik ben nog niet thuis...