Pluspunten Vakkundig bedrijf, goede service, mooie producten en vriendelijke medewerkers. Aanrader! Verbeterpunten Kan er geen vinden of noemen!
Robin
Pluspunten Wij zijn al enige jaren klant bij Star Remedies. Alle bestellingen waren op tijd in huis en erg net verpakt. Verbeterpunten Ik kan er geen noemen
Marieke
Pluspunten Mooie, eerlijke producten met snelle levering.
Henk
Pluspunten Er wordt met hart en ziel gewerkt in dit bedrijf. Gericht op mensen. Geven me het gevoel dat ik er echt toe doe. Over hun kennis en de kwaliteit van de producten ben ik zeer tevreden!...Pluspunten Er wordt met hart en ziel gewerkt in dit bedrijf. Gericht op mensen. Geven me het gevoel dat ik er echt toe doe. Over hun kennis en de kwaliteit van de producten ben ik zeer tevreden! Verbeterpunten Zo doorgaan!
Bénice
Pluspunten Star Remedies doen alles vanuit hun hart. Werken kei hard. Blijven altijd zoeken naar "hoe kunnen we de mens het beste helpen" Verbeterpunten Kan er nu even geen bedenken.
Inge
Pluspunten Very good service!
Bianca
Pluspunten Prachtige producten van hoogwaardige kwaliteit. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.
Pluspunten Goede service, klantvriendelijk, verstand van hun producten; een echte aanrader!
Ik
Pluspunten Ik ben zeer tevreden over de producten
Noor
Pluspunten Aan een half woord genoeg, denken mee, behulpzaam en bovenal enorm aardig!!!