Mooi verpakt en snel geleverd super blij mee en redelijk geprijsd.
Carmen
Snelle levering, bij vragen super vriendelijke klantenservice en directe oplossing. Ik had geen link ontvangen ivm levering, gebeld, er werd direct gecontroleerd wat de status was en terwijl link...Snelle levering, bij vragen super vriendelijke klantenservice en directe oplossing. Ik had geen link ontvangen ivm levering, gebeld, er werd direct gecontroleerd wat de status was en terwijl link opnieuw werd verstuurd bleef klantenservice medewerker aan de telefoon om te checken voor ontvangst. Uiteindelijk bleek pakketje al afgeleverd op afhaalpunt en bleek ik ook nog een extra product ontvangen te hebben. Top producten en service!
Querine
Website is overzichtelijk, prijzen zijn duidelijk en levering is altijd snel.
Annet
Ik heb verschillende keren telefonisch contact gehad vragen gesteld en super goed en vriendelijk geholpen top!
aarnout
Had deo besteld maar was niet leverbaar; ontving keurig een email dat het weer op voorraad lag en dus besteld kon worden. Na bestelling werd het de volgende werkdag geleverd.
Mariëtte
Goede producten en snelle levering
Jos
Gewoon goed
G
Aantal flesjes kwam niet overeen met aantal pipetten, anders had ik 5 sterren gegeven.
Yuan
Star Remedies gaat zeer integer en betrokken te werk. PostNL had vertraging opgelopen maar ik kreeg steeds onmiddellijk antwoord van Star Remedies. Een bijzondere webshop met bijzondere produkten en...Star Remedies gaat zeer integer en betrokken te werk. PostNL had vertraging opgelopen maar ik kreeg steeds onmiddellijk antwoord van Star Remedies. Een bijzondere webshop met bijzondere produkten en een toegewijd team.