Vriendelijk bij telefonisch contact , snelle, correcte levering
J
Snelle en correcte levering.
Helga
Had pipetflesjes besteld. Mooie goeie kwaliteit en werd heel snel geleverd
Anja
Product bij diverse leveranciers uitverkocht, bij Star Remedies besteld en een paar dagen later in huis.
Kevin
Altijd goed, altijd vriendelijk en gewoon goed!
Marius
Gewoon een fijn bedrijf!
Peter
Ik ben zeer tevreden over de service van Star Remedies. Het is zo verfrissend om te werken met een bedrijf dat niet alleen een product levert, maar ook proactief meedenkt en helpt in mijn behoeften...Ik ben zeer tevreden over de service van Star Remedies. Het is zo verfrissend om te werken met een bedrijf dat niet alleen een product levert, maar ook proactief meedenkt en helpt in mijn behoeften te voorzien. Het team van Star Remedies heeft keer op keer bewezen dat ze zich inzetten. Ook al wist ik niet zeker welk product het beste bij mij zou passen, ze stonden altijd klaar met advies. Deze persoonlijke benadering gaf mij het vertrouwen dat ik bij hen in goede handen zou zijn. Bovendien is hun verzendsnelheid echt indrukwekkend. Ik hoef nooit lang te wachten op mijn bestelling, wat mijn ervaring met Star Remedies nog aangenamer maakt. Al met al was mijn ervaring met Star Remedies geweldig! Bedankt voor je uitstekende service!
Mars
Een bestelling geplaatst voor getrommelde stenen die op de website staan, tot mijn verbazing ontvang ik ruwe stenen daar ze geen getrommelde stenen in huis hebben. Zonder overleg met mij sturen ze...Een bestelling geplaatst voor getrommelde stenen die op de website staan, tot mijn verbazing ontvang ik ruwe stenen daar ze geen getrommelde stenen in huis hebben. Zonder overleg met mij sturen ze ruwe stenen op want de getrommelde stenen zouden een paar dagen later weer in de webshop aanwezig zijn. Ik kan de ruwe niet gebruiken! na overleg krijg ik een retourlabel maar daar staat dan op dat het franco is en ik kan voor de verzendkosten opdraaien? Advies aan jullie is “ overleg eerst voordat je iets verzend!! “ zeer ontevreden!!!!!
Gert-Jan
Gekregen wat we hadden verwacht
Eveliene
Na een kort telefonisch gesprek meteen besteld en al heel snel geleverd. Keuring verpakt en producten volgens verwachting.