9.6/10
9.6/10

A. Brouwer

Nvt product was niet te leveren

A.J.M.Heitkamp

Een 06-nummer weerhoudt m.i. met een bedrijf zaken te doen. Telefonisch hebt U mij uitgelegd de reden waarom U voor een 06-nummer kiest (snelheid reactie). Dit kan m.i. ook ondervangen worden door... Een 06-nummer weerhoudt m.i. met een bedrijf zaken te doen. Telefonisch hebt U mij uitgelegd de reden waarom U voor een 06-nummer kiest (snelheid reactie). Dit kan m.i. ook ondervangen worden door een vastnummer, waarbij naar bijvoorbeeld 4 belsignalen doorgeschakeld wordt naar 06.

R. Meester

Snelle levering en duidelijke informatie over de levering

Anouk

Oke, maar teleurgesteld over een levertijd van 8 weken ipv max 5 werkdagen.

Als je adverteert met een maximale levertijd van 5 dagen, zorg dan dat je dit waar kan maken.

Reactie STAYATHOME:

Beste Anouk,
Beste Anouk,
Bedankt voor je reactie. Zoals wij besproken hebben kijken wij er naar uit het vloerkleed zo snel mogelijk te leveren. Uiteraard ontvang je dan ook meteen de attentie die wij hebben aangeboden omdat de levertijd onverwacht lang zou zijn.
Bij een volgende bestelling kunnen wij laten zien dat het ook anders kan!
Met vriendelijke groeten,
Martijn
STAYATHOME.nl

Patrick Mathu

Uitstekende service, snelle levering!

Mailcontact kwam direct op gang.

m

Klantvriendelijk en snelle levering

Klantvriendelijk

Johan

Goed en adequaat

goed en adequaat

Olga Ellerman

Gezien op de beurs bij Scala. Mooie presentatie en vriendelijk te woord gestaan.
Volgende dag vloerkleed besteld en 2 dagen later lag het thuis op de vloer!

Hele snelle reactie én levering! Top!

Op dit moment kan ik niks bedenken...