J. Bakker

Ruime keuze uit artikelen, makkelijk te bestellen via de site, snelle communicatie en alles op tijd geleverd. Prima werk!

Marcel Kapitein

Mijn ervaring is top. De eigenaar heeft mij een zeer goed advies gegeven over de tegels. Ook tips voor de toekomst van de tegels.
Levering was super snel en de chauffeur heeft de tegels...
Levering was super snel en de chauffeur heeft de tegels perfect weg gezet aan de zijkant van het huis.
Ook de prijzen zijn zeer goed.

HL Bakker

Goed, behulpzaam,

Dino

Vandaag de vierde bestelling binnen gekregen en alles is weer prima verlopen.
Goede service, kwaliteit materiaal en snel bezorgd!!

Snelle service, helemaal tevreden!
Buiten openingstijden via whats app communiceren, vrijwel direct antwoord, super handig

Frans van der Knijff

Klantvriendelijk, goeie service en ruim assortiment

Snelle service, helemaal tevreden!

Via de e-mail een aanvraag gedaan en erg goed geholpen. Product kon ik binnen een dag ophalen op de locatie. Erg vriendelijk geholpen en de betonbanden die ik had besteld werden zelfs in de auto... Via de e-mail een aanvraag gedaan en erg goed geholpen. Product kon ik binnen een dag ophalen op de locatie. Erg vriendelijk geholpen en de betonbanden die ik had besteld werden zelfs in de auto gelegd. Ook een prima prijs en de kwaliteit was ook uitstekend.

Reactie Steenplaza-Dordrecht:

Service hebben wij erg hoog staan voor de klant.

peter

Goed geholpen met een prima kwaliteit prijs vehouding