We hadden voor een klus heel snel 2kuub zand nodig. Eén telefoontje was voldoende en het zand werd keurig afgeleverd! En daar komt bij dat Steenplaza zeker niet de hoofdprijs vraagt. ! Fijn...We hadden voor een klus heel snel 2kuub zand nodig. Eén telefoontje was voldoende en het zand werd keurig afgeleverd! En daar komt bij dat Steenplaza zeker niet de hoofdprijs vraagt. ! Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Chris
Goed geholpen door Edwin. Alles nagekomen wat hij beloofd heeft. Ik beveel Steenplaza zeker aan!
Edward Seepers
Fijne uitleg en service gericht
J. van Wingerden
Geweldig, goed advies. Levering perfect zo als afgesproken
Peter Klarenbeek
Top
Kiran
Snel en vriendelijk
Jos
Goede service en prima prijs! Ik ben heel goed geholpen. Edwin is zeer vriendelijk en denkt goed mee wat veilig en handig is qua transport. Ik kom zeker terug als we de volgende stap bereiken met...Goede service en prima prijs! Ik ben heel goed geholpen. Edwin is zeer vriendelijk en denkt goed mee wat veilig en handig is qua transport. Ik kom zeker terug als we de volgende stap bereiken met onze tuin plannen.
wms-Dordrecht
Alleen maar positief ,alle afspraken worden nagekomen ,voor levering even een telefoontje, dat men er aan komt ,een prima bedrijf .
Lennert
Snel in goed overleg geleverd en op de plek waar ik wilde