Loods XL

Expertise
8.2/10
8.2/10

Dennis Kleiker

Online een ronde eikenhouten tafel met stalen poten besteld. Deze is binnen anderhalve week geleverd. Super tevreden over de service. Alle extra wensen geproduceerd en verwerkt. Netjes thuis... Online een ronde eikenhouten tafel met stalen poten besteld. Deze is binnen anderhalve week geleverd. Super tevreden over de service. Alle extra wensen geproduceerd en verwerkt. Netjes thuis gemonteerd door vriendelijke mannen!

Klantvriendelijk, snel, goede kwaliteit meubelen, nette prijs!

Gemma bexkens

Zeer goed

Snelle reactie op e-mails en afleveren zoals vermeldt (2 weken) misschien

Misschien de aflevering van de kussens

Velting Buist

Eikenhouten salon tafel besteld
Met rolbakken eronder
Naar eigen wens
Super geworden

Goed overleg
Wordt goed op de hoogte gehouden

Marina

Hele slechte ervaring, leveren niet wat beloofd is volgend de reclame plaatjes. Gebruiken lelijk hout. Geen retour mogelijk.

De chauffeur/monteur was aardig en deed zijn best

Eerlijk zijn over de producten en indien klant niet tevreden, vervanging aanbieden.

Reactie Loods XL:

Beste Marina,
Dank voor uw review en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling.
Beste Marina,
Wij hebben de mailwisseling er nog even bij gepakt en zien dat u klacht niet gegrond is. U heeft een andere voorstelling van steigerhout. Helaas kunnen wij uw verwachtingen niet waarmaken. Het advies van de chauffeur om de grey wash op de achterkant van het deurtje (niet zichtbare plek) aan te brengen heeft u helaas niet opgevolgd. U bent gelijk het hele meubel gaan behandelen en was toen niet tevreden met de kleur van het meubel. U kunt dan niet van ons verwachten dat wij het meubel nog retour kunnen nemen.
Wij hopen dat u ondanks alles toch veel plezier van het meubel heeft.
Team Steigerhouttrend

M. Klein

Fijne communicatie, snelle respons. Zeer klantvriendelijk.

Snel en duidelijk antwoord bij vragen.

Danny

Top bedrijf! 3 meubels besteld en binnen 2 weken geleverd. Prima kwaliteit en een super service. In 1 woord, GEWELDIG!!

Komt afspraken na.
Top kwaliteit producten.
Vriendelijk personeel en bedrijfsleider.
Zeer mooie korting.

Dit bedrijf heeft geen verbeterpunten nodig.
Ga zo door!

Sabine de Jong

Prachtige stoere duurzame meubels, precies naar míjn smaak gemaakt! Helemaal top.

Nette afwerking, sterke en mooie meubelen

Nee eigenlijk niets op aan te merken

Kim Geerdink

Aanrader! Erg blij met mijn op maat gemaakte meubelen (met de aanpassingen die ik wenste) Meubels exact zoals afgesproken bij het opstellen van de offerte. Goede communicatie en snelle levering.

Duidelijke communicatie, zowel telefonisch als via email. Ik had een aantal wensen qua aanpassingen aan mijn meubels en alles is uitgevoerd, precies volgens verwachting.

De bezorging verliep prima, erg aardige en behulpzame chauffeur. Echter was hij alleen en er moest een grote buffetkast in zn geheel worden geplaatst. Gelukkig was mijn buurman thuis om te helpen.

Richard Brinks

Wij hebben een Side-table besteld bij Steigerhouttrend met onze eigen wensen, deze is gemaakt naar onze tevredenheid. Wij zijn gebeld dat hij klaar stond in Groningen, wij hadden de keus om hem zelf... Wij hebben een Side-table besteld bij Steigerhouttrend met onze eigen wensen, deze is gemaakt naar onze tevredenheid. Wij zijn gebeld dat hij klaar stond in Groningen, wij hadden de keus om hem zelf te halen of hem te laten bezorgen. Wij hebben gekozen voor hem te laten bezorgen, dit werd gedaan afgelopen vrijdag. We zijn op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen, dus niet de hele dag thuis zitten, gewoon top. Dus een echte aanrader om hier je spulletjes te kopen.

Afspraak is afspraak. Hoge kwaliteit. Top aflevering

Zo doorgaan.