Loods XL

Expertise
8.2/10
8.2/10

Sergiy

We hadden een kast op maat nodig. Bij SteigerhoutTrend uiteindelijk zelf een ontwerp ingediend. We ontvingen al snel een offerte en kregen advies op maat. Dit heeft enorm geholpen. Omdat ik een... We hadden een kast op maat nodig. Bij SteigerhoutTrend uiteindelijk zelf een ontwerp ingediend. We ontvingen al snel een offerte en kregen advies op maat. Dit heeft enorm geholpen. Omdat ik een handige man heb, gekozen voor een levering zonder montage. Dit ging gemakkelijk! We zijn ontzettend blij met de hulp en de kast! Ons interieur is nu echt compleet!

productkwaliteit en service

alles is geweldig

Zhenya

Bezorgservice

alles is goed

J.Frank

Slechte service en arrogant

Kan ze even niet meer bedenken

Vriendelijkheid en service kost geen geld.

Fam. van Noord

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn heel goed. Ik had de betonlook tafel gezien op de website. Alles is uitstekend geregeld en keurig op tijd door Steigerhouttrend geleverd en gemonteerd. Ik ben... Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn heel goed. Ik had de betonlook tafel gezien op de website. Alles is uitstekend geregeld en keurig op tijd door Steigerhouttrend geleverd en gemonteerd. Ik ben erg blij met de eettafel en met de goede service.

op tijd geleverd, prijs/kwaliteit verhouding

n/t

Janneke venema

Goede service

We hebben tv meubel, kast en eettafel besteld op maat. Gekozen voor een levering met montage. Al met al een top service!

Jeroen ter Velde

Goede kwaliteit meubelen en advies op maat! Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij SteigerhoutTrend. Na het indienen van een ontwerp voor een steigerhouten bed, werd ik al snel geholpen met... Goede kwaliteit meubelen en advies op maat! Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij SteigerhoutTrend. Na het indienen van een ontwerp voor een steigerhouten bed, werd ik al snel geholpen met advies op maat. Ik heb gekozen voor een uitgebreide levering zodat het inclusief montage was. De kwaliteit van het het bed is erg goed en ik kan het meubel dan ook aan iedereen aanbevelen.

Snelle reactie, goede kwaliteit

Matthijs

LoodsXL verkoopt waardeloze meubels en de klantenservice is om te huilen.

LoodsXL verkoopt waardeloze meubels en de klantenservice is om te huilen.

Na maanden bakkeleien ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn verlies zal moeten nemen en het nieuw aangeschafte salontafeltje (ruim 450 euro) het beste bij het oud ijzer kan gooien.
De klantenservice opperde nog het ding op marktplaats te zetten maar ik wil geen andere mensen opzadelen met deze rommel.

Hou er rekening mee dat dit bedrijf geen enkel keurmerk heeft, de klant heeft bij een geschil geen poot om op te staan.

Stoppen

Reactie Loods XL:

Beste Mattthijs,
Beste Mattthijs,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Wij hebben op 1 maart een klacht van je ontvangen per mail, wij kunnen ons dan ook niet vinden in de opmerking over maanden bakkeleien.
De constructie van de tafel is goed, doordat de tafel op hoogpolig tapijt staat is het minder stabiel. We hebben gevraagd om een filmpje op een vlakke ondergrond, helaas wil je deze niet toesturen waardoor wij niet met een passende oplossing kunnen komen.
Mochten we je nog ergens verder mee kunnen helpen horen wij dit graag.
Steigerhouttrend

Linda Juffermans

Helaas mocht ik het zelf afmaken. Ze hebben geen gaten voorgeboord om de poten te bevestigen en de schroeven hebben een speciaal bitje nodig.
Ik heb al vaak meubelen besteld bij verschillende...
Ik heb al vaak meubelen besteld bij verschillende bedrijven maar nooit eerder een "doe het zelf" meubel ontvangen.

Klanttevredenheid

Jolanda van Gerwe

Fijne service!

Snelle levering en geweldige service! Door een fout door mij contact gehad met de klantenservice. Ook daar waren de medewerkers erg vriendelijk en meedenkend. Een aanrader!

Nog duidelijkere informatie over de maatvoering plaatsen.

Nico

Geachte medewerkster / er

Geachte medewerkster / er

Om 06.50 een telefoontje van uw medewerker dat hij er aankwam, en inderdaad zo 30 min later komt heel rustig uw wagen de straat in met een zeer nette en rustige chauffeur, behulpzaam helpt hij even de onderdelen in huis te zetten.Dank aan de chauffeur.

Het bed, de onderdelen zien er goed en verzorgd uit, dus mijn kleinzoon (zondag 4 geworden) zal er trots op zijn, ook zijn opa dank u voor de nette en verzorgde levering en naar ik hoop mag kleinkind hier volwassen op worden.

Hartelijke groet
Nico

Mooi bed voor redelijke prijs en afspraken nagekomen.

De Kortingscode zag ik pas ná bestelling dus helaas géén 15 % korting.