Loods XL

Expertise
8.2/10
8.2/10

Claudia

Prachtige spullen, geweldige service en super snel geleverd! Ja, als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Shaun

Snelle reacties per e-mail, zeer snelle levering en geweldige klantvriendelijkheid aan de deur.

Snelle reacties
Klantvriendelijkheid aan de deur

R de Haan

Op aanvraag een (maatwerk)tafel laten maken in de stijl van de Bangor. Het maatwerk bestond uit het maken van een gat in het midden van de tafel en daaronder een kolom met deur. E.e.a. om een inbouw... Op aanvraag een (maatwerk)tafel laten maken in de stijl van de Bangor. Het maatwerk bestond uit het maken van een gat in het midden van de tafel en daaronder een kolom met deur. E.e.a. om een inbouw sfeerhaard/gasfles in te plaatsen.
Hiervoor heb ik zelf een tekening aangeleverd. De tafel is perfect volgens tekening gemaakt en in delen afgeleverd.

Het enige kleine minpuntje was de levering. Perfect binnen de gestelde twee weken maar de tafel zou tussen 15u en 22u geleverd worden maar het werd uiteindelijk 23.45u.
Maar het resultaat was het wachten zeker waard!
We zijn erg blij met de tafel!

-Zeer snelle reactie op mail/bestelling.
-Levering binnen twee weken.
-Nakomen van afspraken/maatwerk volgens tekening

-Levering binnen gestelde uren. Mocht dit (door omstandigheden) toch niet lukken dan tijdig een nieuwe tijdsindicatie doorgeven.

Frank van Saaze

Heel tevreden over ons bestelde badkamermeubel, de klantvriendelijkheid en de correcte aflevering!
Hele snelle levering, en keurig bezorgd. De bezorger nam tevens de moeite om het meubel 80 meter naar achter te brengen, klasse! Het meubel is keurig afgewerkt en voldoet aan de verwachtingen.
Zou dit bedrijf zeker aanraden!

C.C. Duijvesteijn

Communicatie verloopt bijzonder goed.
Je krijgt direct antwoord op je vragen, in mijn geval via de mail.
Netjes op tijd bezorgd en ter plekke vlot en kundig in elkaar gezet

Goede kwaliteit
Goed advies en zeer klantvriendelijk

Misschien dat de toonzaal iets uitgebreider kan, maar ik weet dat tegenwoordig alles met internet gaat. Ik denk dat ik nog 1 van de weinigen ben die het eerst in het echt wil zien, ha ha

Jelle kok

Goed snel persoonlijk contact

Snelle reactie

Dennis

Hun eigen meubels die ze zelf fabriceren zijn ze sterk in en is de leverijd snel van. Bijkomende assecoires zoals kussens is de levertijd er lang van

Snelle levertijd. Goede prijs voor maatwerk

Bij ons moet de tafel terug naar de fabriek omdat die al na 2 weken grote roestplekken blijkt te vertonen. Of te wel de coating die voor buiten is opgebracht is niet goed gegaan. Misschien toch iets... Bij ons moet de tafel terug naar de fabriek omdat die al na 2 weken grote roestplekken blijkt te vertonen. Of te wel de coating die voor buiten is opgebracht is niet goed gegaan. Misschien toch iets secuurder weken . Dan maar een iets langere levertijd.

B de Borst

We zijn zeer tevreden met de meubels die we van u hebben ontvangen.
Prima service en snel geleverd!!

Jerome

Na uitstekende advisering omtrent aanschaf van een loungebank voor buiten, werd deze erg vlot geleverd!

Open, eerlijk, deskundig

Moniek

Vorig jaar een kast besteld. Is een mooie kast, echter iets anders dan wij hadden besteld. Ipv 4 deurtjes, 2 grote deuren.
Ons is beloofd dit te veranderen als wij de maten zouden doorgeven ....
Ons is beloofd dit te veranderen als wij de maten zouden doorgeven . We hebben 2 x gemaild en nog gebeld, echter geen reactie. Wij zijn inmiddels wel gewend aan onze kast, maar vind de wijze van communiceren en afhandelen van een klacht niet netjes.
Verder was de bezorging ook niet goed. Eerste keer niet gekomen, tweede keer een uur na afgesproken tijdstip afgebeld. Derde keer wel geleverd.
De randzaken wat minder goed, echter de kast is verder mooi en van goede kwaliteit.