Erg goed.
Snel reageren. Duidelijk in de informatieverschaffing. Goed geregeld met de vervoerder.
op dit moment niet
Bedankt voor de positieve beoordeling!
perfecte service
aan huis geleverd binnen de voorgestelde tijd
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Geweldig tv-meubel gekregen, duidelijk informatie en keurige aflevering.
Ga zo door
Leuk om dit te lezen, bedankt voor de beoordeling!
prijs kwaliteit is alvast een topper / niet te veel overbodige mailing / klaar en duidelijke taal en geen speciale extraatjes of zo / no nonsense
misschien toch een idee opgeven wanneer de bestelling echt klaar is / een richtdatum opgeven van levering / maar eigenlijk is dat een detail want we zijn allemaal veel te veel verwend vandaag de...
Bedankt voor de positieve beoordeling. We willen onze klanten graag verwennen, dus alle kritiek is welkom. We zullen ons best doen om ons op dit punt te verbeteren.
Veel plezier met de aankoop.
Goed van kwaliteit en makkelijke overzichtelijke website
De communicatie na aankoop over met name lever tijden enz.
Bedankt voor de review. We nemen je verbeterpunten mee in ons overleg om de communicatie duidelijker te laten verlopen.
Al 3x hebben ze een gewenst meubel op maat kunnen fabriceren op basis van een uitleg en plaatje.
Bedankt voor de positieve review, en voor alle bestellingen natuurlijk!
Correcte aflevering
Het schuurwerk kan iets beter
Bedankt voor de review, we nemen je verbeterpunten mee in ons productieproces.
We zullen weer ons best doen op je volgende bestelling!
Mvg Bert
Helaas toch een levertijd die redelijk wat langer was dan de beloofde 2 weken. Dit kwam natuurlijk door de feestdagen en het resultaat maakt alles goed.
Bedankt voor de positieve review! We hadden het inderdaad erg druk rond de feestdagen. Fijn dat hiervoor begrip was en dat het resultaat alles goed heeft gemaakt!
Mvg Bert