Susan

Snelle levering van bestelling en goede kwaliteit hout, zoals aangegeven op website. Heb er een mooie schutting van gemaakt.

Vin

Prima materiaal geleverd. De verzending leek vertraging op te leveren, maar dat werd opgepakt en alsnog werden de planken zaterdag bezorgd. Telefonische bereikbaarheid is goed.

Ronald

Alles weer als vanouds volgens afspraak gegaan, alleen weer niet van tevoren door de vervoerder aangegeven wanneer die zou komen.

Klant

Het bestellen gaat heel simpel en razendsnel. Een bevestiging heb je in no time in je mailbox.Daarna krijg je niet weer een mail met een melding wanneer het klaarligt. Dat is dus gokken, ik ben... Het bestellen gaat heel simpel en razendsnel. Een bevestiging heb je in no time in je mailbox.Daarna krijg je niet weer een mail met een melding wanneer het klaarligt. Dat is dus gokken, ik ben gewoon de volgende werkdag er naartoe gereden en dan ligt het inderdaad wel klaar, binnen 5 minuten ben je met je spulletjes weer de deur uit. Dat had ik wel graag gewild, even een berichtje vanaf welke dag en vanaf hoe laat het klaarligt. Maar qua materiaal, mooi robuust spul, goed aan de maat en uitstekend te verwerken in allerlei projectjes.