Ton

Snelle levering, bestelling keurig in orde, mooi product

Privé

Prima. Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling. Prettig te woord gestaan. Materiaal keurig verpakt.

Christiaan

Heel gemakkelijk mijn kast configureren en bestellen online, levering was snel en de stellingen stonden binnen een mum van tijd in elkaar. De kwaliteit van de stellingen is zeer goed, - steviger dan... Heel gemakkelijk mijn kast configureren en bestellen online, levering was snel en de stellingen stonden binnen een mum van tijd in elkaar. De kwaliteit van de stellingen is zeer goed, - steviger dan ik van te voren voor die prijs had ingeschat. Ze zijn ook goed te demonteren en weer in elkaar te zetten als dat nodig gaat zijn. Ik ben zeer tevreden!

Stevige kwaliteit die lang mee zal gaan

Reinier van Amerongen Rotim verpakkingen

Snel geleverd en super eenvoudig te monteren, Top!!!

Duidelijke uitleg op de site middels invulsheet

B.J. Binnerts

Uitstekende dienstverlening en goede materialen

Prima en duidelijke website om kast samen te stellen

vv As'80

Top! Afspraken worden nagekomen, kwaliteit is goed.

communicatie, kwaliteit

James

Heel goed! Ik kon de kast redelijk gemakkelijk samenstellen in de site and het werd heel efficient afgehandeld, inclusief de levering. Wel viel de kwaliteit van de kast op een paar punten tegen. De... Heel goed! Ik kon de kast redelijk gemakkelijk samenstellen in de site and het werd heel efficient afgehandeld, inclusief de levering. Wel viel de kwaliteit van de kast op een paar punten tegen. De plastic voetstukken bleven niet zitten en vielen steeds eruit, wat het oprichten bemoeilijkte. Ook zaten de zijwanden in de weg toen ik probeerde de voetstukken te plaatsen. Desondanks staat de kast er, en ik ben erg blij ermee!

- samenstelling van kast in site is handig
- snelle levering

Geen bedrijf

Super ervaring met de medewerkers van uw bedrijf.

Meedenkend en oplossend.

Jan de Gelder

Goed product, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd.

Heel makkelijk een stelling op maat samen te stellen en bestelling zelf gaat super en alles via de mail wordt je op de hoogte gehouden totdat het afgeleverd is! Een voorbeeld voor andere bedrijven.

Alexander

Adequate service en klantgericht!

Kwaliteit en klantvriendelijk