Graye Ventures

Goede website en goed afhandeling van mijn bestelling

Warmtetransport.nl B.V.

Goede prijs. Snel geleverd. Mooie stempel.

Goede prijs. Complete stempel met tekst makkelijk te bestellen.

Wendy Van Kessel

Goede ervaring, snelle levering zoals beloofd en goede kwaliteit van het product

Slechte bereikbaarheid per telefoon

Annelies

Negatieve ervaring. Ik ben absoluut geen tevreden klant en heb ondertussen elders opnieuw besteld, aangezien ik een product toegestuurd gekregen heb wat voor mij niet bruikbaar was en geen gehoor... Negatieve ervaring. Ik ben absoluut geen tevreden klant en heb ondertussen elders opnieuw besteld, aangezien ik een product toegestuurd gekregen heb wat voor mij niet bruikbaar was en geen gehoor werd gegeven aan mijn probleem.

Geen mail sturen met een proefdruk en een tekst ‘zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat dit in productie mag’ en dan geen rekening houden met het tegenbericht dat u onmiddelijk na het versturen... Geen mail sturen met een proefdruk en een tekst ‘zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat dit in productie mag’ en dan geen rekening houden met het tegenbericht dat u onmiddelijk na het versturen van uw mail ontvangt…. De reactie op mijn klacht hierover was: de tekst in de mail bij de proefdruk is een standaardtekstje waar u geen rekening mee dient te houden…. Zo heb je altijd gelijk natuurlijk… en ondertussen zit ik met een aankoop die voor mij niet bruikbaar is. Geen manier van zaken doen! Ontevreden klant!

Marieke

Zelf ontworpen stempel besteld, ontwerpen ging makkelijk, snelle levering, prima prijs.

Andrii

Good, fast, inexpensive

Kamminga

Fijne bedrijf met snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel met reageren op vragen.

Bellator

Vlotte bediening en correct produkt

Else

Zeer goed

Exacte afrekening transport kosten 👍

Joël

De bestelling is vlekkeloos verlopen!