Door de ingevulde enquêtes kon ik uiteindelijk een cadeaubon halen die snel in de mail verscheen en ook nog eens naar behoren toe werkte. dit vind ik erg fijn waardoor ik het zeker zou aanraden aan...Door de ingevulde enquêtes kon ik uiteindelijk een cadeaubon halen die snel in de mail verscheen en ook nog eens naar behoren toe werkte. dit vind ik erg fijn waardoor ik het zeker zou aanraden aan andere mensen.
A de Kock
Leuk om waarde bonnen te verdienen alles wat je maar hoef te doen is een vragen lijst in te vullen waar je punten voor krijg bij voldoende punten kan ja deze in wisselen voor waarde bonnen.
Gerda
Prettig, interessante enquêtes, polls. Uitgekozen beloningen worden snel toegekend
Carla Seeling
Aardige enquentes en standpunten
Claudia
Na negen maanden heb ik pas één cadeaubon van €10 kunnen bestellen. Er wordt gedaan alsof je het sneller verdient. Ik heb veel tijd besteed aan het invullen.
annemarie
Ik vind de vragen niet altijd open. Daardoor is antwoorden soms moeilijk
Prive
Duidelijk
Rikie
Altijd leuke onderzoeken
Suzanne Oonk
Leuk om over afwisselende onderwerpen je mening te geven