StemPunt

Leuke duidelijke enquetes

Hi,
Dankjewel voor je positieve beoordeling. We waarderen je deelname aan StemPunt zeer!

Florian

Doe dit al even en ja het zet je wel aan het denken

Hi Florian,
Dankjewel voor je inhoudelijke en positieve beoordeling!

Gerrie

Leuke site en je verdiend er nog punten mee ook wat wil je nog meer!

Hi Gerrie,
Dankjewel voor de leuke en positieve beoordeling. We hopen dat je iets leuks kunt kopen van je gespaarde punten en waarderen je mening enorm.
Anne - het StemPunt...
Hi Gerrie,

Caro

Leuke en interessante vragenlijsten en snel punten verdienen waar je leuke waardebonnen voor krijgt of het goede doel kunt steunen

Hi Caro,
Hi Caro,
Dankjewel voor de leuke en positieve beoordeling. We hopen dat je iets leuks kunt kopen van je gespaarde punten of een schenking kan doen! Je mening wordt enorm gewaardeerd.

M van Dorp-Eijdems

Heel makkelijk om te doen en leuke vragenlijsten. Koste je weinig tijd en levert je een leuk cadeautje op

Hi Melanie,
Anne - het StemPunt...
Hi Melanie,

Thecla

Goede ervaringen. Soms onderzoeken die mijn interesse niet hebben maar dat is logisch.

Hi Thecla,
Dankjewel voor je positieve en eerlijke review! Dat waarderen wij enorm.

R

Leuk

Hi,
Dankjewel voor je positieve beoordeling. Dat wordt gewaardeerd.

Britt

Je moet veel enquêtes invullen

Hi Britt,
Dankjewel voor jouw eerlijke review, dat wordt gewaardeerd :).
Ik zet jouw feedback door mijn collega onderzoekers.

Leanne

Leuke enquêtes, de beloning voor iedere enquête is wel héél klein. Dat zou voor de moeite best iets meer mogen zijn!!

Hi Leanne,
Dankjewel voor jouw eerlijke review, dat wordt zeer gewaardeerd.
Ik geef je feedback door aan mijn collega's zodat zij dit in een volgend overleg mee nemen.
Anne...
Hi Leanne,
Dankjewel voor jouw eerlijke review, dat wordt zeer gewaardeerd.

Willeke

Goed, maar ik doe alleen de lijsten die niet langer zijn dan 10 minuten

Hi Willeke,
Dankjewel voor je positieve beoordeling! We begrijpen dat je voorkeur uitgaat naar de kortere vragenlijsten, dit begrijpen wij en ook daarin waarderen we je mening enorm....
Hi Willeke,