StemPunt

Celina

Fijn

Hi Celina,
Dankjewel voor je positieve beoordeling. Dat wordt gewaardeerd.

Isabel Rani

Nooit, maar dan ook nooit beveel ik iets of iemand aan, dus het aantal jaren dat ik meedoe is belangrijk.

Hi Isabel,
Hi Isabel,
Dankjewel voor jouw positieve en eerlijke review, dat wordt gewaardeerd :) We zijn slechts benieuwd naar hoe tevreden je bent over StemPunt, waardoor we vragen naar de kans dat je ons zou aanbevelen bij derden.

Jorine

Ik heb me indertijd aangemeld bij Stempunt omdat ik graag mijn mening mee laat wegen in onderzoeken e.d. Het is bovendien een leuke manier om cadeaubonnen bij elkaar te sparen. Maar steeds weer... Ik heb me indertijd aangemeld bij Stempunt omdat ik graag mijn mening mee laat wegen in onderzoeken e.d. Het is bovendien een leuke manier om cadeaubonnen bij elkaar te sparen. Maar steeds weer overweeg ik te stoppen: regelmatig komen dezelfde onderwerpen alwéér voorbij, maar bovendien wordt het steeds vaker een soort verkapte sluikreclame - welke merken kent u, wat is er bijzonder aan dit ene merk, overweegt u al om over te stappen naar dat ene merk .... manipulatie van de bovenste plank!!

Hi Jorine,
Hi Jorine,
Wat vervelend dat je de vragenlijsten ervaart als sluikreclame, want dat is absoluut niet onze bedoeling. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw mening over een bepaald product, dienst of onderwerp. Het kan zijn dat soortgelijke vragenlijsten zich herhalen, omdat gedurende de tijd mensen van mening kunnen veranderen. Hopelijk blijf je lid van StemPunt, want jouw mening doet er zeker toe en we waarderen die zeer!

Angelique

Geweldige website, en de vragen lijsten zijn echt leuk om in te vullen. Zo kan je extra sparen voor leuke vvv bonnen of andere leuke belevenis.

Hi Angelique,
Dankjewel voor de leuke en positieve beoordeling. We hopen dat je iets leuks kunt kopen van je gespaarde punten en waarderen je mening enorm.
Anne - het...
Hi Angelique,

Pieter

+ draagt bij aan (maatschappelijke ) doelen
+ Zet je soms aan tot nadenken
- Het is onduidelijk wat er met de resultaten wordt gedaan
- De vraagstelling is niet altijd objectief en...
+ draagt bij aan (maatschappelijke ) doelen
+ Zet je soms aan tot nadenken
- Het is onduidelijk wat er met de resultaten wordt gedaan
- De vraagstelling is niet altijd objectief en geeft blijk van een bepaalde visie

Hi Pieter,
Hi Pieter,
Dankjewel voor je positieve en concrete feedback! We waarderen dit enorm en ik ga het doorgeven aan mijn collega's. Die zullen deze feedback meenemen bij het maken van vervolgonderzoeken.

Marleen

Hi Marleen,
Dankjewel voor je positieve beoordeling. Dat wordt gewaardeerd.

Annet Huppertz

Hi Annet,
Dankjewel voor je positieve beoordeling. We waarderen je mening en je deelname aan het StemPunt-panel enorm.

Lucienne Dirkx

Heel positief

Hi Lucienne,
Dankjewel voor je positieve review! We waarderen je mening en deelname aan ons panel enorm.

JPA

Leuke lijsten om in te vullen, niet teveel en precies welke ik wil

Hi,
Wat een leuke en positieve beoordeling, dankjewel hiervoor! We waarderen je deelname aan ons StemPunt-panel zeer.

Annet

Stempunt stuurt regelmatig interessante enquêtes om aan mee te doen. De keuze om mee te doen ligt elke keer weer bij je zelf!

Hi Annet,
Dankjewel voor je positieve beoordeling! We proberen inderdaad op regelmatige basis relevante enquêtes te sturen naar onze panelleden en waarderen jullie antwoorden enorm....