StemPunt

Hans Verwoert

Een mooi platform met gevarieerde op maat gesneden vragenlijsten, gericht op klantwensen en klant aanbevelingen.

Hi Hans,

CindyS

Fantastisch om lid te zijn van dit panel en de enquêtes zijn goed te doen

Hi Cindy,

Wendy

Leuke manier om je mening te geven. En tegelijkertijd sparen voor een beloning

Hi Wendy,
Dat is het zeker! We zijn erg blij dat je deelneemt aan StemPunt en waarderen je positieve review enorm :) Veel spaarplezier!

Gouw

Hi Gouw,

J. Pons

Prima to the point enquetes

Hi J. Pons,
Dankjewel voor je positieve beoordeling. Dat wordt gewaardeerd. Fijn dat je de enquêtes concreet vindt :)

Carla

Hi Carla,

Bm

Duidelijke vragenlijsten, echter zeer veel vragenlijsten benodigd om een cadeaubon te kunnen bestellen in vergelijking met andere soortgelijke instellingen.

Hi Brenda,
Dankjewel voor je eerlijke review, dat wordt zeer gewaardeerd.
Hi Brenda,
Dankjewel voor je eerlijke review, dat wordt zeer gewaardeerd.
Ik zet jouw feedback door naar mijn collega's zodat zij dit mee nemen in een volgend overleg :).

Jacob Arie

HI Jacob,

Loes Roos

Goede enquetes en een leuke winkel

Hi Loes,
Dankjewel voor je positieve review, dat waarderen we enorm! Veel spaarplezier, we hopen dat je er iets leuks van koopt :)

Sonja Oedairam

Ik ben 3 maanden lid van Stempunt. Heb alleen maar goede ervaringen met de enquetes maken. Het enige is dat het lang duurt voordat je de gewenste punten hebt behaald om een cadeau te kiezen. De... Ik ben 3 maanden lid van Stempunt. Heb alleen maar goede ervaringen met de enquetes maken. Het enige is dat het lang duurt voordat je de gewenste punten hebt behaald om een cadeau te kiezen. De cadeaus zijn zeer eenvoudig aan te vragen. Ik wilde mijn account opzeggen omdat het zolang duurt, maar omdat de enquetes toch wel erg leuk zijn en makkelijk in te vullen en nooit zo lang duren heb ik besloten om te blijven.

Hi Sonja,
Dankjewel voor je leuke en positieve beoordeling. We zijn erg blij dat je deelneemt aan StemPunt :)