StemPunt

Huize de Kloet

De laatste tijd erg slecht! Op het einde krijg ik foutmelding en worden mijn punten nooit bij geschreven!

Reactie StemPunt:

Hi Janet ,
Hi Janet ,
Dankjewel voor je feedback en niet fijn om te lezen dat er technisch iets fout gaat. Ik zet het door naar onze Helpdesk. Zij nemen contact met je op om het probleem te verhelpen.
Groetjes,
Anne van StemPunt

Ferry

Goede vragen met breed aanbod, alleen betaling veel te laag

Reactie StemPunt:

Hi Ferry,
Dankjewel voor je eerlijke feedback, dat wordt altijd gewaardeerd.
Hi Ferry,
Dankjewel voor je eerlijke feedback, dat wordt altijd gewaardeerd.
Fijn om te lezen dat de vragenlijsten inhoudelijk aansluiten. We nemen jouw feedback omtrent de beloning mee.
Groetjes,
Anne van StemPunt

Babs

Duidelijke communicatie en fijn om mijn mening te geven over bepaalde zaken m.b.t zichtbaarheid overheid enz. en dan ook nog geld aan een goed doel kunnen geven!

ben geen bedrijf

Krijg weinig enquetes

Ad van Die

Mijn ervaring is dat er veel leuke vragenlijsten bijzitten maar soms ook wel eens mindere. Tevens spaar je voor leuke cadeaus. Je mening wordt over vele onderwerpen gevraagd.

Nel

Leuke en niet te lange vragenlijsten!

Jos van Breemen

Goede, zinnige enquêtes typeren StemPunt.

Marc

Prettige enquetes

Nathalie

Invullen van leuke vragenlijsten en daarnaast punten sparen voor leuke cadeaus of cadeaubonnen. Duidelijke vragenlijsten.