Astrid Benneker

In onze vorige huis en ons huidige huis heeft Ster Kozijn al vele kozijnen en deuren vervangen. Helemaal top, komen afspraken na goede communicatie.

mevr. H Beck

Vorige week hebben de jongens van Ster kozijnen bij 2 van onze huizen kozijnen geplaatst.We hadden aangegeven dat er in een huis 2 mensen wonen met een geestelijke handicap,of ze met omzichtigheid... Vorige week hebben de jongens van Ster kozijnen bij 2 van onze huizen kozijnen geplaatst.We hadden aangegeven dat er in een huis 2 mensen wonen met een geestelijke handicap,of ze met omzichtigheid te werk wilde gaan.
Ze hebben het TOP gedaan! Alle hulde aan deze jongens en niet onbelangrijk wat werken ze netjes en ruimen echt alles op.
Heb wel een anders meegemaakt.
Voor ons is STER kozijnen TOP kozijnen.

Kiyork

Top bedrijf! 100% een aanrader.
Top bedrijf! 100% een aanrader.
Wat werken ze toch netjes en schoon. Prachtig werk geleverd bij ons. Heb je een vraag of een probleem dan kun je ook bij hun terecht en dit lossen ze heel goed op. Personeel is ook elke dag vrolijk. Wij zijn super blij thuis.

C Baas

Zeer goed werk geleverd.
Vriendelijk en vakkundig personeel.

M. Remmers

Wat een super service.. je voelt je er direct thuis en word goed voorgelicht.. wij zijn heel blij met ons dakkapel en hadden geen beter bedrijf kunnen uitzoeken.
Zeer klantvriendelijk en...
Zeer klantvriendelijk en perfect bouwwerk..
Echt een bedrijf die op alle punten goed scoren.

Arno

Ik zal bij het begin beginnen,het eerste contact aan de keukentafel met stef was zeer prettig alles wat er wordt toegezegd wordt ook uitgevoerd,zeer vakkundig en hij helpt je ook om ideeen uit... Ik zal bij het begin beginnen,het eerste contact aan de keukentafel met stef was zeer prettig alles wat er wordt toegezegd wordt ook uitgevoerd,zeer vakkundig en hij helpt je ook om ideeen uit tewerken en aan te dragen,daarna nog een bezoek gebracht aan de prachtige showroom om de puntjes op de i te zetten,dit alles werd door tom zeer prettig ingevuld.maar toen kwam daar gister de dag dat alles werd gemonteerd door 2 zeer vakkundig en gemotiveerde monteurs (rutger en kevin) bedankt voor 2 dagen genieten van alles wat er werd verwerkt.zoals u kan lezen werd ik er vrolijk van dat alles wat je in je hoofd hebt bedacht goed tot uitvoering werd gebracht.ik zeg een dikke tien voor sterkozijn en hoop in de toekomst weer zaken te kunnen doen

Gerben Franke

Bedankt Sterkozijn,

Voor het plaatsen van de dakkapel vandaag, hij staat er weer mooi op.
Bedankt Sterkozijn,

Voor het plaatsen van de dakkapel vandaag, hij staat er weer mooi op.
Ook bedankt voor de medewerkers welke een mooie klus hebben geleverd en het bouwmateriaal weer netjes hebben opgeruimd.

Groetjes, fam Franke

Paulien

Na het plaatsen van een voordeur en kozijnen, hier ook de schuifpui voor een uitbouw besteld. Wederom zeer tevreden! Vriendelijk, vakkundig, uitstekende kwaliteit. Ook belangrijk zij plaatsen/maken... Na het plaatsen van een voordeur en kozijnen, hier ook de schuifpui voor een uitbouw besteld. Wederom zeer tevreden! Vriendelijk, vakkundig, uitstekende kwaliteit. Ook belangrijk zij plaatsen/maken zonder iets anders af te breken/beschadigen en ruimen alles netjes op. Ook prima service/aftersales. Het is een plezier om ze aan het werk te hebben. Stef en anderen bedankt!

Feddema

Vanaf het eerste bezoek in de showroom al een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze nemen de tijd voor je en geven goede uitleg. Ook speelde voor ons mee dat zij zijn aangesloten bij een keurmerk. Het... Vanaf het eerste bezoek in de showroom al een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze nemen de tijd voor je en geven goede uitleg. Ook speelde voor ons mee dat zij zijn aangesloten bij een keurmerk. Het ter plekke opmeten verliep prima. Na even wachten is het dan zover: de plaatsing van de kozijnen. Dit verliep perfect. De heren waren op tijd aanwezig, gingen goed te werk en alles is goed verlopen. Ze ruimden alles keurig netjes op aan het eind van de werkdag. Al met al geen minpunten. Een paar aandachtspuntjes, die na de plaatsing snel werden verholpen, getuigen van een goede after sales. Het is een prachtproduct en wij zijn er enorm blij mee. Stef en collega's: bedankt en succes!

Veldhuis

Ook dit jaar weer een aantal nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen door Sterkozijn. Nadat we vorig jaar al zeer tevreden waren over de werkwijze en plaatsing van de kozijnen in het bestaande... Ook dit jaar weer een aantal nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen door Sterkozijn. Nadat we vorig jaar al zeer tevreden waren over de werkwijze en plaatsing van de kozijnen in het bestaande gedeelte van de woning hebben nu in het nieuwbouw gedeelte ook gekozen voor kunststof kozijnen van Sterkozijn. Ook hier paste het allemaal perfect en hebben we geen problemen geconstateerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!