Goede advisering en deskundige en vlotte montage. Alles netjes opgeruimd. Wij hebben een mooie entree, zijn er blij mee.
Wouter Hoff
Heel fijn bedrijf, Paar zaken voor verbetering: zagen van aluminium geeft veel troep dat ik niet tussen de tegels vandaan krijg. Wellicht gewoon binnen in 1 een kamer, en die kamer schoonmaken na...Heel fijn bedrijf, Paar zaken voor verbetering: zagen van aluminium geeft veel troep dat ik niet tussen de tegels vandaan krijg. Wellicht gewoon binnen in 1 een kamer, en die kamer schoonmaken na afloop. De kleuren van de kozijnen aan de buitenkant vind ik niet altijd heel mooi matchen met de kleur van de roosters. Er zitten veel vlekken aan de buitenkant (van handen, van het plaatsen) die ik schoon moet maken, maar waar ik nu niet goed bij kan.
veldhuis
Goede levering kozijnen.
Grote Punt
Pos ervaring vooraf goede info ontvangen gemaakte afspraken zijn nagekomen geen verrassing achteraf
vriendelijke mensen zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
Henk van Ringen
Het duurt allemaal wel erg lang voordat alles netjes is afgerond. Bij mij duurde het circa 1 1/2 tot 2 jaar. Je moet er daarnaast zelf veel achteraan bellen.
Post
We hebben een bredere garagedeur laten plaatsen en tevens de houten planken vervangen door keralit gevelbekleding, en het eindresultaat is beter dan ik had verwacht, alles is vakkundig gemonteerd en...We hebben een bredere garagedeur laten plaatsen en tevens de houten planken vervangen door keralit gevelbekleding, en het eindresultaat is beter dan ik had verwacht, alles is vakkundig gemonteerd en keurig afgewerkt.
E. van Andel
Meer dan 20 jaar geleden kunststofkozijnen voor de bovenverdieping aangeschaft, 6 jaar geleden voor de benedenverdieping. Duidelijke afspraken, vakkundig en keurig personeel, geweldige service!
Bertelink
Zeer goed
Wijkman
Goede ervaring met goed nagekomen afspraken.
Peter Muntel
Leveren en plaatsen van kunststof kozijnen, rolluiken voor het hele huis.