Snel gegaan het volledig kozijn er uit. We zijn erg tevreden
Joost
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Er zijn alleen nog een paar dingetjes die opgelost moeten worden. En ik vind het lijken dat dat van mij uit moet gaan terwijl het volgens mij van Ster kozijn...De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Er zijn alleen nog een paar dingetjes die opgelost moeten worden. En ik vind het lijken dat dat van mij uit moet gaan terwijl het volgens mij van Ster kozijn moet uitgaan. En een beetje de druk opleggen van een tijdige betaling van de factuur terwijl de werkzaamheden nog niet klaar waren
hjm kleinhaarhuis
Wij hebben een goede ervaring met het bedrijf
G.Baalhuis
100 % ok
Bertwill Mulder
Erg goed. Mooi resultaat en nette afwerking. Monteurs hebben extra stappen gezet om de werkzaamheden goed af te ronden. Erg tevreden!
Marcel van Beem
Ze doen wat ze beloven en beloven wat ze doen. Goede service en klantvriendelijk ingesteld. Denken mee met de klanten.
J. B. Wassink
Zeer positief. Men werkt buitengewoon correct.
marieke pepers
Ik kan alleen maar zeggen, een man een man een woord een woord. Super tevreden over alles. Problemen zijn er niet want die worden gelijk opgelost.