Sterhout

John Zijlstra

Zeer fijne houtsnippers, mooie lichte kleur ook als het geregend heeft, en natuurlijke uitstraling.

Snelle levering.

Wim Loos

Big Bag was snel en keurig geleverd. Echter we hadden meer verwacht van Douglas hout. Er zat nogal los ik zal maar zeggen leek op stof tussen. Daar er bij stond dat het voor speeltuinen geschikt was... Big Bag was snel en keurig geleverd. Echter we hadden meer verwacht van Douglas hout. Er zat nogal los ik zal maar zeggen leek op stof tussen. Daar er bij stond dat het voor speeltuinen geschikt was gingen we er vanuit dat het mooie snippers zouden zijn. Voor deze prijs hadden wij toch wat mooiere snippers verwacht.

Prima correcte behandeling en aflevering

Vriendelijk en correct

Hout; prima in alle opzichten

geen zwakke punten

Manon

Uitstekend.

Vriendelijke communicatie. Prima ervaring. Ik kom terug.

Houtsnippers. Ziet er prima uit

Snel en vriendelijk

J. B.den Bouwmeester

Gekocht 1 kub stookmix (big bag)
Duidelijke site duidelijke communicatie via mail
Snelle levering en goed droog hout is stook klaar

Goede communicatie via mail
Prima hout voor de prijs
Vlotte en nette levering

Voor als bodembedekker in onze volière hebben de beukensnippers gebruikt. En het resultaat is echt heel mooi.
Voorheen hadden we boomschorssnippers, maar die gaven heel veel stof. Het beuken is na genoeg stofvrij en door de lichtere kleur staat het veel frisser.

Snelle levering en nette afhandeling. Een site om te onthouden.

Von doetzen

Mooi droog hout en op tijd geleverd. Ook de aanmaakblokken zijn super. Kind kan de was doen.
Ook de grote vuurschaal is helemaal top.
Goed overleg van te voren gehad en alles naar...
Ook de grote vuurschaal is helemaal top.
Goed overleg van te voren gehad en alles naar volle tevredenheid geleverd.

Goede uitleg op de site, klopt allemaal.
Goed bereikbaar bedrijf en vriendelijke mensen

Perfect, ze hebben precies gedaan wat ik wilde

snelheid van reageren, klantgerichtheid