Sterhout

S. bisschop

Kregen bij de kuub essenhout gratis een vuurkorf en houtfakkel, heel erg leuk. En een zak aanmaakblokken gratis. Deze zijn zo goed bevallen dat we ze nu zelf besteld hebben. Hopelijk komen die net... Kregen bij de kuub essenhout gratis een vuurkorf en houtfakkel, heel erg leuk. En een zak aanmaakblokken gratis. Deze zijn zo goed bevallen dat we ze nu zelf besteld hebben. Hopelijk komen die net zo snel als de kuub hout. Het essenhout brandt trouwens prachtig, ruikt heerlijk alleen sist het ondanks dat het ovengedroogd is wel bij het branden. Zou volgende keer weer hier bestellen.

Mooi hout, geen losse stukken op het hout.

(Bewerkt)

De beschrijving van het gemak van de aanmaakblokken komt niet helemaal overeen met de praktijk.
het aansteken kost wel wat inspanning

als een aanmaakblok aan is blijft het goed branden om het vuur op te stoken

Reactie Sterhout:

Bedankt voor de review. U heeft ons er bewust van gemaakt dat er geen goede uitleg staat bij de aanmaakblokken hoe ze optimaal gebruikt kunnen worden. U heeft de uitleg inmiddels van ons ontvangen... Bedankt voor de review. U heeft ons er bewust van gemaakt dat er geen goede uitleg staat bij de aanmaakblokken hoe ze optimaal gebruikt kunnen worden. U heeft de uitleg inmiddels van ons ontvangen en deze beschrijving is ook toegevoegd aan de aanmaakblokken in de webshop en op de doos zelf. Bedankt voor de tip!
Mariska

G. de Boer

Snelle levering van 2 kub essenhout.
Brand mooi en langer.
Ruikt ook anders.
Alles is te gebruiken.7

Snelle levering. Mooi afgeleverd.

Stukken hout hadden iets kleiner gekund. Maar verder heel tevreden. Dank!

Alles OK!

Ingrid van der linden koppelaar

Hellemaal prima

Vriendelijke mensen

Max Kwantes

Zijn afspraken nagekomen en hout brandt goed

Nette levering, goed hout

Probleemloos: bestelling en bezorging

Super snelle levering van 1 kuub mix haardhout.

Snelle service en levering. Goede kwaliteit hout.

Toby Hinloopen

2 kuub hout gekocht op zaterdag. 2 kuub hout gekregen op dinsdag. De 2 kuub hout kon zelfs mijn garage in gereden worden door de bezorger met enige moeite. Wat wil je nog meer?

Telefonisch contact gehad met een vraag over de levering. Telefonisch waren de personen zeer behulpzaam en gezellig, en via whatsapp waren ze ook prima te bereiken.

Klaas

Besteld geleverd keurig volgens opgave op de gevraagde datum.
Het hout was gemengd en bevat allerlei soorten.
Let op ze waarschuwen voor de grootte en er zitten echt flinke blokken bij....
Besteld geleverd keurig volgens opgave op de gevraagde datum.
Het hout was gemengd en bevat allerlei soorten.
Let op ze waarschuwen voor de grootte en er zitten echt flinke blokken bij. 30 cm.lang maar ook dik en hoog. Niks dat een bijl slag niet oplost en onze kachel de Jacobus 12 kan.het prima aan. Maar niet voor de minder mobiele oudere met een kleinere jotull bijvoorbeeld.

Echt alle hoekjes vol gestapeld.