Sterhout

Is ons uitstekend bevallen. Goede snelle service. Gaan een dezer dagen nog een kub bestellen.

Goede kwaliteit snippers en netjes op ons verzoek zo rechts mogelijk op de oprit van onze woning geplaatst.

Het bestellen ging vlot. Website is duidelijk. Bezorgen; klein minpuntje... De twee zakken houtsnippers stonden op elkaar gestapeld in de vrachtwagen. De bezorger had geen fatsoenlijke pompkar oid... Het bestellen ging vlot. Website is duidelijk. Bezorgen; klein minpuntje... De twee zakken houtsnippers stonden op elkaar gestapeld in de vrachtwagen. De bezorger had geen fatsoenlijke pompkar oid bij zich. Mijn man en de bezorger hebben gezamenlijk de zakken uit de vrachtwagen moeten tillen, wat niet heel handig was... Met name vanwege het gewicht.

Duidelijke website, goed track and trace systeem

Reactie Sterhout:

Hartelijk dank voor uw feedback. Twee big bags met een kuub houtsnippers op elkaar gestapeld zijn inderdaad zwaar. We zetten twee big bags op elkaar omdat dit een aanzienlijk voordeel oplevert in de... Hartelijk dank voor uw feedback. Twee big bags met een kuub houtsnippers op elkaar gestapeld zijn inderdaad zwaar. We zetten twee big bags op elkaar omdat dit een aanzienlijk voordeel oplevert in de transportkosten, waardoor we de houtsnippers voordeliger kunnen aanbieden. Het is ook mogelijk om de big bags op aparte pallets te bestellen. Dit is praktisch in gebruik, maar de kosten voor het vervoer worden dan ook hoger.

Gerrits

Goed !

Snel !

Prima product dat gemakkelijk te bestellen is en op tijd in overleg wordt geleverd

keuze en gemak van bestellen

Alleen maar lof

Alles

Goed, snelle levering

Ton Tieleman

Goed en snel afgeleverd, is allemaal goed verlopen

De bezorger was heel behulpzaam met sjouwen ???

Goede kwaliteit houtsnippers. Mijn tuin ziet er weer rnetjes uit!
En keurig snel en voor de deur afgeleverd.

Snelle levering. En goed bereikbaar.

Goede levering en communicatie.

duidelijke communicatie, prima website

Reactie Sterhout:

Jammer om te horen dat de 2e levering niet geheel naar wens is. We hebben geconstateerd dat er in een aantal kisten inderdaad vrij groffe blokken hout zitten. Sommige klanten vinden de grote blokken... Jammer om te horen dat de 2e levering niet geheel naar wens is. We hebben geconstateerd dat er in een aantal kisten inderdaad vrij groffe blokken hout zitten. Sommige klanten vinden de grote blokken prettig, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zelf nog moet kloven. O.a. naar aanleiding van jouw opmerking wordt het hout fijner gekloofd. De huidige voorraad bestaat uit kleinere blokken hout.
Bedankt voor je opmerking, deze is zeer bruikbaar om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Als dank hiervoor krijg je binnenkort een doos Superbooster aanmaakblokken opgestuurd.

Jan Willem

Uitstekend

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.