Sterhout

Jan Leferink

Zoals afgesproken

Zoals op de site vermeld en afgebeeld
Zo is ook geleverd

Jan Nonnekes Verkeersschool

Zeer positief

Nakomen van afspraken en een heel nette levering.

Ron Vega

Wij hebben 2m3 gestapelde stookmix gekocht en het fikt als een tierelier. Fantastisch !

Wordt bezorgd met vrachtauto en met pomp wagen voor de deur gezet. Je zou het uit de krat kunnen opstoken, maar wij hebben het in een houtberging gestapeld die voor ons huis staat.

Poort

Besteld en snel geleverd

product netjes verpakt en tot achter het huis geleverd.

Boonman

Snelle levering en mooi hout

Een half voor levering bellen en kratten goed volgestappeld zat weinig lucht tussen.

Alex

Grate! Fast and clean

Very Fast, good prices

Grift

De afgelopen jaren heb ik verschillende leveranciers gehad, maar Sterhout is kwalitatief zondermeer de beste.

Mooie en stevige pallet, volledig gevuld, prima formaat blokken, ovendroog en mooi schoon Essenhout.

Oosterwold

Wij hebben Douglas houtsnippers besteld. De website is heel duidelijk en overzichtelijk met veel nuttige informatie die het kiezen van het type houtsnippers ook eenvoudiger maakte. De levering was... Wij hebben Douglas houtsnippers besteld. De website is heel duidelijk en overzichtelijk met veel nuttige informatie die het kiezen van het type houtsnippers ook eenvoudiger maakte. De levering was keurig op tijd en met veel service door de betreffende chauffeur. Wij zullen in de toekomst voor de verdere afwerking van onze tuin zeker weer bij Sterhout bestellen!

Duidelijk, overzichtelijk en volgens afspraak.

Hugo ackermans

Franse schors

Kwaliteit goed en op de juiste tijd geleverd.

G. van Delden

Wij hebben twee pellers met haardhout gekocht ruim 2 kuub gestapeld. hout zag er mooi uit en brand ook goed.

Wordt keurig thuis geleverd, met een gemotoriseerde pellerwagen, precies over de stoep op de juiste aangegeven plaats gebracht. Op aanbeveling van telefoniste aanmaakblokken gekocht deze werken... Wordt keurig thuis geleverd, met een gemotoriseerde pellerwagen, precies over de stoep op de juiste aangegeven plaats gebracht. Op aanbeveling van telefoniste aanmaakblokken gekocht deze werken inderdaad erg goed en hebben voldoende brandtijd om de haardblokken aan te steken. We zijn erg tevreden.