H.middeljans

Goed product, goede service

Zowel service als produkt (compost) perfect.

Corien Kleve

We hebben aarde en houtsnippers besteld. Goede service en super snel en netjes geleverd.

Contact via whatsapp, erg makkelijk en snel bericht.

Goede kwaliteit

Doen wat ze beloven

10m3 boomschors besteld

Supersnelle levering, goed meedenken bij telefonische aanstelling. Goede prijs

Vincent Schoonderwaldt

Hele goede service, niet duur, snel geleverd en een zeer behulpzame bezorger. 100% aanrader!

Heel goed product dat aan verwachtingen voldeed

Snelle levering van het product dat ik besteld had

Sjors

We hebben 6 m3 douglas snippers besteld en deze zijn de volgende dag, tot volle tevredenheid, geleverd.
De tuin ziet er piekfijn uit.

Goede informatieverstrekking en snelle levering

Louis

De website is informatief, daardoor makkelijk te bedienen. Bestellen is eenvoudig.
Er wordt snel geleverd. E.e.a zoals beloofd.
Het product zelf (in mijn geval houtsnippers) valt tegen....
Er wordt snel geleverd. E.e.a zoals beloofd.
Het product zelf (in mijn geval houtsnippers) valt tegen. Te veel gruis, geen mooie schilfers en veel takjes etc.

Website en levering

Reactie Sterhout:

We bieden verschillende soorten gesorteerde houtsnippers aan, elk met hun eigen kenmerken. In de essen snippers die u hebt besteld zitten inderdaad wat takken en gruis. Dit staat ook bij het artikel... We bieden verschillende soorten gesorteerde houtsnippers aan, elk met hun eigen kenmerken. In de essen snippers die u hebt besteld zitten inderdaad wat takken en gruis. Dit staat ook bij het artikel vermeld. Misschien hebt u de snippers vergeleken met de premium+ houtsnippers die u vorig jaar hebt besteld? De premium+ houtsnippers zijn de mooiste soort die wij aanbieden. Het verschil zit hem in de grote stammen waar de premium+ snippers van worden gemaakt. Ook worden deze snippers gezeefd. De essen snippers worden niet gezeefd en deze kunnen ook van takken worden gemaakt.
Ook het seizoen is van invloed op het uiterlijk van de snippers. Mocht u in de toekomst overwegen om nog eens houtsnippers te bestellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen op dat moment advies geven over de kwaliteit van de houtsnippers en welke soort er het mooiste uit ziet.
Sterhout

Snelle levering van de houtsnippers. Jammer dat de 2 bigbags gestapeld geleverd werden. De vervoerder kreeg ze niet van de laadklep op de grond gezet.
De pallet met de 2 bigbags zijn ter...
De pallet met de 2 bigbags zijn ter plekke van de laadklep gekiept en de inhoud daarmee deels op de grond. Niet echt ideaal...

Snelle levering. Houtsnippers prima.

Reactie Sterhout:

Wat jammer dat de levering niet helemaal is verlopen zoals verwacht. De big bags worden op elkaar gezet omdat dit aanzienlijk voordeliger is in de kosten voor het transport. Door de zakken op deze... Wat jammer dat de levering niet helemaal is verlopen zoals verwacht. De big bags worden op elkaar gezet omdat dit aanzienlijk voordeliger is in de kosten voor het transport. Door de zakken op deze manier aan te bieden, kunnen we 2 kuub houtsnippers goedkoper aanbieden dan wanneer ze op twee pallets worden gezet.
Normaal gesproken gaat dit prima met de laadklep en is het geen probleem om de pallet op de grond te krijgen. We hebben van de transporteur niet vernomen dat de levering een probleem was. De chauffeur had eigenlijk de pallet weer mee terug moeten nemen, dan hadden we in overleg een nieuwe kunnen aanbieden.
We vinden het jammer de levering niet vlekkeloos is verlopen, onze excuses daarvoor. We hopen dat u desondanks toch veel plezier hebt van de houtsnippers.