Sterhout

Perfect!

Snelle perfecte levering!

J.G.Voorkamp

Prompte en juiste levering. Hoewel de chauffeur moeite had de op elkaar gestapelde pallets vanaf de laadklep op de straat te krijgen (laadklep niet genoeg laten zakken) en moeite om het geheel de... Prompte en juiste levering. Hoewel de chauffeur moeite had de op elkaar gestapelde pallets vanaf de laadklep op de straat te krijgen (laadklep niet genoeg laten zakken) en moeite om het geheel de garage in te krijgen. Mijn advies om de vrachtwagen achteruit de oprit op te rijden en tegen de garage te zetten werd afgewimpeld. Het was een jonge chauffeur dus denk ik dat hij dit niet durfde.

Goed gestapeld en solide verpakt.

Demingo

(Bewerkt)

Mooi hout, goede blokken en stookt super!

Klantvriendelijk

Ruud van Eijk

(Bewerkt)

Probleempje met levering van vochtig hout wordt voortvarend opgepakt.

Welwillendheid om probleem voor de klant op te lossen.

Het door mij bestelde produkt is keurig op tijd en geheel volgens de afspraak afgeleverd,was netjes verpakt en het volume deed geheel aan de verwachting.Het hout had voor mijn kachel wel iets grover... Het door mij bestelde produkt is keurig op tijd en geheel volgens de afspraak afgeleverd,was netjes verpakt en het volume deed geheel aan de verwachting.Het hout had voor mijn kachel wel iets grover gemogen maar dat doet niets af aan de kwaliteit.

was een van de weinige aanbieders die gemengd hout aanboden.

K.Wielemaker

Het door mij bestelde product. voldeed aan de verwachtingen,was goed verpakt en op tijd geleverd

Dit bedrijf was zowat de enige die gemengd hout aanbood.

Halve pallet hardhout mix gekocht, prima kwaliteit hout.

Snelle levering, goede prijs

Van Rumpt

Goed droog hout

Goede snelle levering op het tijdstip dat is afgesproken

RJ van der Zande

1 kuub haardhout (essenhout).

Even over gemaild (omdat eerst andere houtsoort op het oog). Vriendelijke mailwisseling. Daardoor weer besteld.

Niet de goedkoopste, wel goed

- ontzettend Snelle levering (volgende dag)
- zeer vriendelijke chauffeur
- vol gestapelde pallet :)

Prima hout, naar verwachting

Netjes volgens afspraak geleverd