Sterkado

Koen

Ik kreeg 1000 punten, kocht iets voor 750 punten, rest 250 punten kon ik niet besteden

Beste Koen,
Bedankt voor je bericht. De overgebleven 250 punten kun je ook besteden in onze webshop. Je kunt in de linker kolom filteren op puntenaantal en zien wat je kunt kiezen.
Met...
Beste Koen,

Jesse

Het horloge was binnen 10 min kapot!
En ik wil weer graag een nieuwe, maar ik zie nog steeds geen mail van de ster-cadeau. ik heb het 2 keer gestuurd nog geen reactie gehad!

Beste Jesse,
Beste Jesse,
Dat is uiteraard niet te bedoeling, we lossen dit graag voor je op. Het lijkt erop dat we jouw mail niet hebben ontvangen, zou je een mail willen sturen naar klantenservice@sterkado.nl?

loes

Leuk aanbod, snelle levering, ben er erg blij mee

Job van Haaften

Mijn cadeau was zo verpakt dat het kapot was voordat ik het uit de verpakking had.

Beste Job,
Dat is uiteraard niet te bedoeling en dit lossen we graag voor je op. Zou je een mail willen sturen naar klantenservice@sterkado.nl?

Mo

Snelle levering, helaas is de tas niet wat ik ervan verwacht had.

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor je bericht. Kun je ons laten weten waarom je niet tevreden bent over de tas door een mail te sturen naar klantenservice@sterkado.nl? We kijken dan graag even met je mee.

Liseth

Voor ieder wat wils en snelle levering.

Ankie

Supersnel bezorgd ondanks de kerstdrukte
Leuke producten om te kiezen