Ik vond het jammer dat met bijbetaling voor een ander cadeau ik elke keer de melding kreeg er is iets mis gegaan, heb nu wel een ander cadeau dat ging voor de rest prima ,maar is natuurlijk niet het...Ik vond het jammer dat met bijbetaling voor een ander cadeau ik elke keer de melding kreeg er is iets mis gegaan, heb nu wel een ander cadeau dat ging voor de rest prima ,maar is natuurlijk niet het item wat ik echt wilde hebben.
Bianca
Snelle levering zelfs in deze drukke tijd
Ben van den Berg
Zeer tevreden en snel geleverd
rene hutjens
T eerste cadeau was slecht niet aan de praat te krijgen en n beschrijving die onmogelijk te lezen was wel snel door n medewerkster geholpen die zorgde voor nieuwe punten zodat ik n ander...T eerste cadeau was slecht niet aan de praat te krijgen en n beschrijving die onmogelijk te lezen was wel snel door n medewerkster geholpen die zorgde voor nieuwe punten zodat ik n ander cadeau kon uitzoeken dit werd binnen 24 uur geleverd
Aukje
Fijn, ontvangen voor de Kerst!!!
Ruijters
Netjes op tijd afgeleverd
Esther Vrolijk
Snelle levering van je uitgekozen kado
Daan v d Broek
Voor de eerste keer een cadeau besteld bij Sterkado en dat heb ik naar volle tevredenheid ontvangen. Daarvoor mijn dank.
Gre Doddema
Besteld en super snel geleverd. Zo blij met mijn tafelhaard