Sterkado

J.A. Van Vliet

Het pakketje was er snel. Maar het was niet aangemeld en het stond gewoon tegen de voordeur. Misschien kan Sterkado daar niets aan doen maar het is wel een risico.

Danièlla van Wanrooij

Mooi assortiment, vooral fijn dat er.ook.een onderdeel is met extra bijbetalen. Daar vond ik precies wat ik wilde hebben. snelle levering prima verpakt.

Betty Boot-Huiberts

Keek uit naar een boodschappentas, en een aan het achter rek van de fiets. Materiaal een beetje dun.

J.Schouten

Slechte website ben er meerdere keren uitgegooid. Maar wel snelle bezorging.

Munir

Bestelling binnen no time binnen

M. Welker

Artikelen waren bij Post.nl bezorgd zonder dit door te geven. Tapasschaaltjes van aardewerk lagen los in de doos, gelukkig niet beschadigd.

Beste Margo,
Beste Margo,
De levering van het pakket zou te volgen moeten zijn via de Track & Trace code die je ontvangt, we vinden het heel vervelend dat je hier niet van op de hoogte was. Bedankt voor je feedback over de verzending, dit is uiteraard niet de bedoeling en geven we door aan ons magazijn.

Thom

Smart watch doet het niet helaas.

Beste Thom,
Beste Thom,
Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een product ontvangt die je niet kunt gebruiken. Zou je ons een mail willen sturen met vermelding van de bestelnummer? Dan kunnen we je hiermee verder helpen. Je kunt een mail sturen naar klantenservice@sterkado.nl

Marc Lamens

Levering was op tijd en de service was super. Alleen het bestelde product zat in een veel te grote omdoos. Ik geloof dat er nog veel te winnen valt bij sterkado met betrekking tot efficient... Levering was op tijd en de service was super. Alleen het bestelde product zat in een veel te grote omdoos. Ik geloof dat er nog veel te winnen valt bij sterkado met betrekking tot efficient verpakken. Voor de rest was alles super in orde.

Beste Marc,
Bedankt voor de feedback over de verpakking, dit zal doorgegeven worden aan ons magazijn om dit in het vervolg te voorkomen.

scrambler1984

Het aanbod is erg slecht vrijwel alle producten die ze aan bieden kan een beter alternatief voor gevonden worden in zowel prijs als kwaliteit

naast dat is hun assortiment erg klein en te...

naast dat is hun assortiment erg klein en te veel gericht op 1 doelgroep waardoor het erg lastig is om een goed product te kunnen kiezen

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Wat jammer dat je niet tevreden bent over ons assortiment. Naast een ruim aanbod cadeaus is er ook keuze uit diverse boeken, tijdschriften, belevenissen en cadeaukaarten. Zou je ons kunnen laten weten wat je hierin nog mist?

Dion

Waardeloos assortiment, zonde van het geld van de werkgever

Beste Dion,
Beste Dion,