Sterkado

Rene

Horloge die het niet doet

Reactie Sterkado:

Beste Rene,
Beste Rene,
Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een product ontvangt die je niet kunt gebruiken. Zou je ons een mail willen sturen met vermelding van de bestelnummer? Dan kunnen we je hiermee verder helpen. Je kunt een mail sturen naar klantenservice@sterkado.nl
STERKADO

K.T.Klein van den Berg

Als je nog niet bekend bent met de site is het lastig om te zien hoe het werkt. Dat duurde een half uur zoeken , proberen en weer opnieuw beginnen. De uitleg is niet klantvriendelijk. Maar toen ik... Als je nog niet bekend bent met de site is het lastig om te zien hoe het werkt. Dat duurde een half uur zoeken , proberen en weer opnieuw beginnen. De uitleg is niet klantvriendelijk. Maar toen ik erachter was hoe het werkt ging het prima. Snelle levering ook. Had het de andere dag al in huis.

Reactie Sterkado:

Beste Ina,
Bedankt voor je feedback, dit nemen we mee. Fijn om te lezen dat het je uiteindelijk gelukt is om een leuk cadeau te vinden en dat je tevreden bent over de snelle levering!
Met...
Beste Ina,
STERKADO

Hanneke de Klein

Leuke verrassing

Agnes Doppenberg

Ilse

Snelle levering en leuke producten

Ton

Leuke kadoos en heel veel keuze en snel geleverd wel jammer dat de batterij van het horloge al leeg was

Mira Peters

Snelle en goede levering

Moon

Top! Cadeau werden snel geleverd.

Hennie

Snelle levering en veel keus