Sterkado

Diana.ack@hotmail.com

Veel keus, goede kwaliteit cadeaus en snelle levering

Aggie Scholl

Zonet ontbrekende gedeelte van bestelling ontvangen.
Hartelijk dank voor de correcte en snella afhandeling. Gr. Aggie

Cora van Schijndel

Zeer tevreden!

W.Holster

Snel geleverd en mooi horloge.

A. Haper

De plaid is prima

Reactie Sterkado:

Dank voor je oordeel. Je hebt een leuk cadeau uit kunnen zoeken. Toch is het eindoordeel een 5. Wat zouden wij kunnen verbeteren om er minimaal een 7 van te maken? Wij verbeteren continu onze... Dank voor je oordeel. Je hebt een leuk cadeau uit kunnen zoeken. Toch is het eindoordeel een 5. Wat zouden wij kunnen verbeteren om er minimaal een 7 van te maken? Wij verbeteren continu onze concepten en processen en hechten dus veel waarde aan klant oordelingen. Indien je het ons wilt laten weten graag. Dat kan via info@sterkado.nl
Groeten,
Team Sterkado

Geraldine Flantua

Leuk concept, cadeau wel heel magertjes

Reactie Sterkado:

Fijn dat je het Keuze Kado concept leuk vindt. De gever kan zelf bepalen hoeveel waarde ze eraan hangen. Jammer dat het voor jou niet in de lijn der verwachting lag. We hopen dat je toch nog wel een... Fijn dat je het Keuze Kado concept leuk vindt. De gever kan zelf bepalen hoeveel waarde ze eraan hangen. Jammer dat het voor jou niet in de lijn der verwachting lag. We hopen dat je toch nog wel een leuk cadeau hebt kunnen uitzoeken.
Groeten,
Team Sterkado

Ad Lamers

Slechte ervaring na een week is het pakket nog niet aangeboden aan de vervoerder. Ze sturen wel een mail of alles naar wens is. Tja

Beste Ad,
Door de enorme Kerst drukte bij de vervoerders, hebben de bestellingen vertraging opgelopen. Onze excuses voor het ongemak.
Groeten Team Sterkado

Dik Leenders

Veel keus en snel geleverd

Wick

Veel cadeaus om uit te kiezen. Helaas was mijn bestelling incompleet en nog geen oplossing gekregen.

Beste Wick,
Beste Wick,
Wat vervelend dat je bestelling niet compleet geleverd is, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wil je ons een e-mail sturen met je bestelnummer en wat er ontbreekt in de bestelling, dan zullen wij met een passende oplossing komen.
info@sterkado.nl
Klantenservice