Sterkado

Jan

Mooi assortiment en snel geleverd!

M

Bestelling heeft er door alle miscommunicatie 3 weken over gedaan.

Beste M,
Beste M,
Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat de bezorging van jouw cadeau, niet naar behoren is geweest en dat je dit als negatief ervaart. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Uiteindelijk hebben wij oplossingsgericht meegedacht door alles op alles te zetten om te zorgen dat je pakket alsnog zo spoedig mogelijk naar je toegestuurd is. Wij nemen deze feedback zeker mee.
Wij hopen dat je alsnog kan genieten van het bestelde product.

Iris

Uiteindelijk goed geholpen

Hans van der Bas

Snelle levering top

Wilco

Prima overzichtelijk en netjes geleverd

Sander

Mooi breed assortiment en snelle keurige levering

Hans Alberts

Heel mooi, goede service...

M.Hamel

Ik vind de producten van slechte kwaliteit, ik omschrijf het als ordinair kermis prullaria.
Mvg M. Hamel

Beste Milton,
Wat jammer dat het is je is tegengevallen, STERKADO is een totaalconcept. Naast de aangeboden cadeaus ontvang je een mooie giftbox met toegang tot een gepersonaliseerde webshop....
Beste Milton,
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit. Jammer dat dit voor jou niet gelukt is.
Graag willen wij met je meekijken voor een oplossing. Zou je ons je bestelnummer kunnen toesturen met een korte toelichting wat er precies niet goed is aan je bestelling? Dan kunnen wij gerichter met je meekijken.
Wij horen graag van je.

Vera Erkemeij

Duidelijke site met leuke items, redelijk snelle levering

Awe kramer

Ik had een sporthorloge besteld. Deze werkte niet goed. Ik kreeg n nieuwe, maar toen was hij uitverkocht. Ik kon alleen n goedkopere kiezen, maar deze telt regelmatig geen stappen na 00uur. Beetje... Ik had een sporthorloge besteld. Deze werkte niet goed. Ik kreeg n nieuwe, maar toen was hij uitverkocht. Ik kon alleen n goedkopere kiezen, maar deze telt regelmatig geen stappen na 00uur. Beetje jammer, verder was de service goed, het product teleurstellend.

Beste Awe,
Wat vervelend dat je geen goede ervaring met het bestelde product hebt gehad en het alternatief. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Wij kijken graag met je mee voor een passende...
Beste Awe,
Wij kijken graag met je mee voor een passende oplossing voor het alternatief wat er is aangeboden. Zou je ons een e-mail kunnen toesturen met je bestelnummer? Dit mag naar info@sterkado.nl
Wij horen graag van je.