Sterkado

Marijke Jolen

Goed opgelost....
Goed opgelost....
Een breekbaar vogelhuisje met schade ontvangen in grote doos zonder bescherming, maar na wat over en weer gemaild keurig een nieuwe ontvangen met genoeg bescherming in de doos.
Dank aan Christianne van klantenservice.

Natasa Vucenic

Het bestellen van het product die ik wilde, ging niet meteen vlot.
Het bestellen van het product die ik wilde, ging niet meteen vlot.
ZE hadden een foutje in de website (systheem) . maar medewerkers waren erg vriendelijk , ik stuurde berichtje via de chat. werd de volgende dag keurig geholpen via mail met uitleg en tips. ik heb ze alsnog gebeld om het te bespreken , ze waren supervriedelijk en behulpzaam. dat sprak me aan.
Ik vind het belangrijk dat medewerkers hun beste doen als er een probleem voorkomt (altijd kan er iets fout lopen toch) en dat er goed met de klant mee gedacht wordt.
dus..conclusie: mocht er iets niet werken /lukken op de website..chat, mail of bel..ze helpen je graag verder.
Post NL levering ging ook goed.!

Beste Natasa,
Wat fijn te lezen dat ondanks het bestellen van het product moeite kostte, je wel te spreken bent over onze klantenservice. Wij zetten service op de eerste plaats.
Bedankt voor...
Beste Natasa,
Bedankt voor je feedback. Deze nemen wij mee. Zo leren wij hiervan om op bepaalde punten nog betere kwaliteit te kunnen leveren.

Ray

Super goed, snelle levering

Angeline

Mijn ontvangen cadeau voldeed niet aan mijn verwachting. De klantenservice heeft haar uiterste best gedaan om mij tevreden te stellen. Op een vriendelijke en adequate manier is ervoor gezorgd dat... Mijn ontvangen cadeau voldeed niet aan mijn verwachting. De klantenservice heeft haar uiterste best gedaan om mij tevreden te stellen. Op een vriendelijke en adequate manier is ervoor gezorgd dat ik het juiste cadeau ontving. Ik had nog niet eerder van STER-cadeau gehoord, maar dit schept vertrouwen in ieder geval!

Carola Vrooman

Ik heb mijn bestelling nig niet binnen omdat ik het naar een ophaalpunt had laten bezorgen die geen postnlpakketten aanneemt, het is dus retour gestuurd!! Heb daar wel over hebeld en er zou een... Ik heb mijn bestelling nig niet binnen omdat ik het naar een ophaalpunt had laten bezorgen die geen postnlpakketten aanneemt, het is dus retour gestuurd!! Heb daar wel over hebeld en er zou een aantekening bij gezet worden dat het alsnog naar mijn huisadres moet worden maar heb daar nog geen bericht van gekregen!? Aanbeveling nu dus nog op nee!!

Beste Carola,
Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Wij hebben je zojuist voorzien van een terugkoppeling. Onze welgemeende...
Beste Carola,
Wij hebben je zojuist voorzien van een terugkoppeling. Onze welgemeende excuses voor het ongedane ongemak.

Lisette te Lindert-breedveld

Redelijk

Beste Lisette,
Bedankt voor je beoordeling.
Je geeft aan dat je het redelijk vind.
Beste Lisette,
Bedankt voor je beoordeling.
Je geeft aan dat je het redelijk vind.
Zou je ons je bestelnummer kunnen toesturen? Dit kan naar info@sterkado.nl, zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing.
Wij horen het graag van je.

Souaib Adama

Was iets later gekomen, maar goed

Rizwana

Makkelijk en super snel!

P

Sommige cadeaus misschien beter om uit het assortiment te halen. Verder snel en gemakkelijk bestellen en snelle levering!

Beste Pauline,
Bedankt voor je beoordeling.
Fijn te horen dat je tevreden bent over de bestelling en levering.
Zou je een e-mail kunnen sturen naar info@sterkado.nl, zodat wij de...
Beste Pauline,
Bedankt voor je beoordeling.
Fijn te horen dat je tevreden bent over de bestelling en levering.
Zou je een e-mail kunnen sturen naar info@sterkado.nl, zodat wij de feedback die je ons hebt gegeven kunnen oppakken richting onze afdeling Inkoop.
Wij horen graag van je.