Sterkado

Hayat

Top. Snelle levering en mooie, kwalitatief goede producten. Dik tevreden!

Willy van Zon

Goed product, hoofd telefoon , snelle levering, top

A

Veel artikelen elders veel goedkoper. Droogbloemen 1750 punten!!! Belachelijk!

Reactie Sterkado:

Beste heer, mevrouw,
Beste heer, mevrouw,
Wat jammer dat het is je is tegengevallen STERKADO is een totaalconcept. Naast de aangeboden cadeaus ontvang je een mooie giftbox met toegang tot een gepersonaliseerde webshop.
Wat de prijzen van de cadeaus betreft, wij hanteren marktconforme prijzen wat betekent dat sommige producten goedkoper en andere producten iets duurder zijn. Gezien ons totaalconcept meer is dan alleen 1 cadeau kunnen wij ook niet concurreren op prijs. Het kan hierdoor voorkomen dat als je de prijs van een product vergelijkt met bijvoorbeeld een aanbieding bij een grote webwinkel, daar iets verschil in zit.
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit.
STERKADO

Bart

Heel snel geleverd, alles keurig verzorgd

Evm

Snel geleverd en mooie artikelen.

Marc Coolen

Alles is goed aangekomen en we zijn zeer tevreden.
Minpunt, je kunt geen kleine bedragen besteden.
Alles is goed aangekomen en we zijn zeer tevreden.
Minpunt, je kunt geen kleine bedragen besteden.
Hoe weet je dat de gedoneerde te goeden aan het goede doel goed aankomen, vertrouwen heb ik er wel in dat dat goed komt, maar je hoort er niks over.
Ik ben niet zo voor zo,n kado als kerst geschenk maar zo heeft ieder zijn eigen mening

gert jan

Alles de volgende dag al geleverd en netjes verpakt.
ben zeer tevreden.

Bob Heuvelman

Ik heb recent enkele kado's besteld bij SterKado. De website is duidelijk en de gekozen kado's zijn de volgende dag al geleverd.

B. Brack

Powerbank werkt prima.